Vil flytte fra Solli Plass til 6500 kvm på Helsfyr
Gå tilbake

Vil flytte fra Solli Plass til 6500 kvm på Helsfyr

17. mars 2017

Omsorgsbygg har valgt nybygget Helsfyr Puls ved kommunikasjonsknutepunktet Helsfyr som ny kontorlokasjon når leiekontrakten i sentrum utløper i desember 2018. Valget av Helsfyr begrunnes med en helhetsvurdering av økonomi, tilgjengelighet, fleksibilitet og miljø.

Det kommunale eiendomsforetaket Omsorgsbygg Oslo KF vurderte nærmere 50 ulike lokaliseringsalternativer før det valgte Helsfyr. Nå har Omsorgsbygg inngått avtale med BundeEiendom AS om leie av 6479 kvm i det nye kontorbygget Helsfyr Puls. Kontrakten er signert med forbehold om godkjenning av bystyret før den er gyldig.

BundeEiendom er et selskap i BundeGruppen, som gjennom årenes løp har stått for en rekke utviklings- og byggeprosjekter på Bryn-Helsfyr. Nå starter selskapet byggingen av Helsfyr Puls i Grenseveien 80, på nabotomten til sitt eget hovedkontor.

Helsfyr Puls blir et moderne signalbygg med totalt ca 8000 kvm moderne, effektive kontorarealer over 7 plan – de øverste 4 etasjer med utsikt over Oslo.

– Vi er veldig glade for at Omsorgsbygg blir leietaker i Helsfyr Puls. Dette blir et signalbygg med markant, spennende arkitektur og byens beste tilgjengelighet ved kommunikasjonsknutepunktet og alle servicefasiliteter på Helsfyr, sier Vidar Korneliussen i BundeEiendom.

«Helsfyr Puls blir et miljøbygg som vil tilfredsstille BREAAM Excellent. Det var en helhetsvurdering av økonomi, tilgjengelighet, fleksibilitet og miljø som gjorde at valget til slutt falt på Helsfyr. Cushman & Wakefield Realkapital v/Partner Tor Svein Brattvåg var rådgiver i prosessen», skriver Omsorgsbygg i en melding.

Illustrasjonsbilde: Helsfyr Puls (BundeEiendom) 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email