Nytt helsehus på Bryn-Helsfyr? – frokostmøte om mulighetene 21. november
Gå tilbake

Nytt helsehus på Bryn-Helsfyr? – frokostmøte om mulighetene 21. november

20. november 2017

Kan Ferd Eiendoms nybygg i Østensjøveien 16 bli et helsehus for hele Oslo? Sophies Minde har allerede bestemt seg for å etablere seg i to etasjer – og drømmer om å kunne jobbe enda tettere med leger, fysioterapeuter og andre som arbeider med rehabilitering – under samme tak.

Utfra tanken om at det er mange pasienter som drømmer om det samme – som er avhengige av innsikt, innsats og kompetanse fra et slikt nettverk og skulle ønske alt var tilgjengelig under samme tak,  ser man nå nærmere på mulighetene.

Den flunkende nye og topp moderne bygget i Østensjøveien 16, sentralt beliggende i kommunikasjonsknutepunktet Bryn-Helsfyr i Oslo, skal stå ferdig sommeren 2019.  Da flytter flytter Sophies Minde hele sin virksomhet hit – i to hele etasjer av det som potensielt kan bli hele Oslos helsehus.

«Et sted der fagmennesker kan gjøre hverandre bedre, og gi pasienter et enda bedre tilbud. Både fordi løsningene blir bedre, og fordi det blir enklere å være pasient når all relevant hjelp er samlet under ett tak», står det skrevet på prosjektsidene.

Hvis du representerer en relevant aktør som ønsker en plass i et slikt nettverk er du ifølge arrangøren velkommen til et eget frokostmøte om mulighetene den 21. november 2017. Mer om prosjektet – og tid, sted og påmelding til frokostmøtet, finner du her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email