ViewSonic lanserer LCD-projektor for konferanse- og klasserom
Gå tilbake

ViewSonic lanserer LCD-projektor for konferanse- og klasserom

11. desember 2008

ViewSonic, som har kontorer i Østensjøveien 36 på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer en LCD-projektor skreddersydd for konferanse- og klasserom, inklusive smårom med krav til kort visningsavstand.

PJL7201 kan vise inntil 60 tommer store bilder skarpt fra 1,7 meters avstand, og kan passordbeskyttes. Projektoren er rimelig, lyssterk og brukervennlig med en enkel plug and play funksjon for installering og bruk, i følge en pressemelding fra selskapet.

Enkel lampeskift
Projektoren er basert på siste LCD-teknologi for god fargegjengivelse og lysstyrke, og har en oppløsning på 1024×768 (XGA) og lysstyrke på 2700 lumen.

Filter og lamper skiftes enkelt på projektorens side, og ikke under, noe som forenkler vedlikeholdet betydelig.

Separat utgang for dataskjerm
PJL7201 har flere oppkoplingsmuligheter. To pc-er kan koples samtidig til projektoren som har VGA-og DVI-inngang med støtte for HDCP.

PJL7201 har dessuten en ekstra VGA-utgang. Bilder kan dermed vises på separat skjerm, og foredragsholdere slipper å snu seg for å se på sine presentasjoner. Projektoren har også S-video, komposittinnganger, inn- og utganger for lyd, samt RS232-tilknytning.

PJL7201 er alt i handelen, med veiledende pris på 5.980 kroner, eksklusive moms, tre års maskinvaregaranti, og ett års lampegaranti opp til maksimalt ett tusen timers bruk.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email