ViewSonic inn på Fortune 1000-listen
Gå tilbake

ViewSonic inn på Fortune 1000-listen

18. mai 2007

Ledende næringslivssmagasin plasserer skjermleverandøren ViewSonic blant USAs ledende selskaper

ViewSonic, en ledende, global leverandør av visuelle teknologier, kunngjorde i dag at selskapet har oppnådd en plassering på Fortune 1000 listen over de største selskapene i USA. ViewSonic ligger på 990. plass totalt og som nummer 5 i kategorien periferutstyr for datamaskiner, sammen med EMC, Lexmark, Western Digital, Network Appliance og Imation.

– At ViewSonic nå rangeres sammen med de mest anerkjente firmaene i USA, er et resultat av vår strategi med en kontinuerlig vekst i forretningsvirksomhet samtidig som vi leverer best mulig kvalitet og service til våre kunder gjennom 20 år, sier Jarle Fritzvold, Country Manager i ViewSonic Norge.

Fortune 1000 er en rangering av de 1000 største selskapene i USA målt etter brutto omsetning. Oversikten innholder amerikanske selskaper som avgir offentlige regnskap og omfatter private bedrifter og kooperativer som avgir en amerikansk 10-K årsrapport og forsikringsselskap som rapporterer til det offentlige. Oversikten omfatter ikke private bedrifter som ikke rapporterer til det offentlige, selskaper med base utenfor USA, selskaper som er eid eller kontrollert av andre amerikanske selskaper med offentlig rapporteringsplikt og selskaper som er eid og kontrollert av utenlandske selskaper. Listen Fortune 1000 og beslektede saker er tilgjengelige på www.fortune.com.

Om ViewSonic
ViewSonic Corp., en global, ledende leverandør av displayprodukter, tilbyr et bredt uvalg av skjermløsninger for dagens bedrifts- utdannings- og forbrukerelektronikkmarkeder. Selskapets produkter har vunnet mer enn 2 000 internasjonale priser fra uavhengige publikasjoner og organisasjoner. ViewSonic. See the Difference®
Selskapet har hovedkontor i Walnut, California. ViewSonic ble grunnlagt i 1987 og rapporterer i henhold til Securities Exchange Act av 1934.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email