Velkommen til marked på Dyrk Bryn søndag 26. februar
Gå tilbake

Velkommen til marked på Dyrk Bryn søndag 26. februar

9. februar 2023

Det populære «Egget Marked» holder årets første marked søndag 26.februar kl. 12-17 – denne gang på det kreative kraftsenteret Dyrk Bryn rett ved Brynseng T-bane.

«Denne gangen vil vi invitere dere til den fine perlen Dyrk Bryn på Brynseng, for et heidundrendes koselig nabolagsmarked. Vi har samlet sammen en godt blanda gjeng som skal stille ut sine fine verk og gleder oss veldig til å vise dem frem til dere alle!», skriver Egget Marked på sin Facebook-side.

Dyrk Bryn er et femårig kreativt prosjekt som skal bidra til å skape mer liv og aktivitet på Bryn. I det 2000 kvm store Stavebygget i Brynsveien 1 rett ved Brynseng t-banestasjon skal det dyrkes kultur, bærekraft, håndverk, opplevelser, mangfold, kunnskap, kreativitet og samarbeid, til glede for alle som jobber og og bor i nærområdet og ellers i byen. Prosjektet er samarbeid mellom grunneiersamarbeidet på Bryn, Levende by og og Flott Gjort.

Les også «Innflyttingsfest og kunstopplevelser på Dyrk Bryn 16. desember»

«Vi er utrolig stolte over å få samarbeide med Dyrk Bryn og skape et enda større og trygt rom for lokale ildsjeler. Vi kan nesten ikke vente med å komme i gang! På markedet kan dere forvente god gammeldags Egget-atmosfære med gode mennesker, deilig musikk, kaffe og våre lokale favoritter som stiller ut (både nye og gamle)! Her kan man finne vintageskatter, håndperlede smykker, lokalprodusert keramikk, samleobjekter til kunst og håndverk. Kom sammen eller alene – og kom akkurat som du er! Håper vi sees oppe på Dyrk Bryn! «, skriver Egget Marked.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email