Velkommen til Åpen Dag på Fyrstikkalleen skole på Helsfyr
Gå tilbake

Velkommen til Åpen Dag på Fyrstikkalleen skole på Helsfyr

11. januar 2018

Mandag 15. januar arrangerer Fyrstikkalléen skole (F21) på Helsfyr «Åpen Dag», hvor ansatte, lærere og ikke minst elevene vil presente mangfoldet og det særdeles rikholdige faglige og sosiale tilbudet på skolen.

F21 er trolig landets eneste 8-13 skole, det vi si kombinerte ungdoms- og videregående skole. Enten du er en fremtidig eller potensiell elev ved skolen, en far eller mor som skal prøve å gi råd til barna – eller bare er nysgjerrig på hva skolen er og kan tilby, bør du ta turen innom på Åpen Dag.

I tillegg til omvisning og smakebiter på studietilbud og faglige så vel som sosiale aktiviteter ved skolen, vil det også være konkurranser, konserter og annen underholdning, matservering og mye mer;

  • Hvis du tar turen innom realfagene kan du blant annet få oppleve colaburker som imploderer, dyr som dissekeres og se hvordan man kan lage «elefanttannpaste».
  • Er du interessert i bilder, film, grafisk design, skriving eller musikkproduksjon? Da kan du prøve deg som grafiker, fotograf, musikkprodusent, eller delta i en ordentlig TV-produksjon.
  • Visste du forresten at F21 er en ‘Mac-skole’? Det betyr at alle elevene på vgs. får disponere sin helt egen Macbook Air som er spekket med programvare tilpasset den enkeltes studieretning.

Kort oppsummert; Under mottoet «Veien videre starter her» er F21 en skole med et sterkt elev- og fagfokus, liv og røre – og en rekke studier for fremtidens kreative, med studiemuligheter både i Norge og utlandet. Ta turen innom og opplev det selv!

Se elevenes egenproduserte video om Åpen dag (NB! Husk å sku på lyden!)


Om Fyrstikkalleen skole

Fyrstikkalleen skole (F21) på Helsfyr ble åpnet i 2010. Skolen er landets eneste 8-13 skole, det vi si kombinerte ungdoms- og videregående skole, med omlag 1000 elever og 120 ansatte.

F21 er en ren Mac skole på VGS. Skolen har to programområder: Studiespesialisering og Medier og kommunikasjon, 15 studieplasser i England for MK VG2 ved Bournemouth and Poole College

Skolen har blant annet følgende spesialrom; Fotostudio, animasjonsstudio, to lydstudioer med digitale miksere, auditorium utstyrt for konsert, kino og miksekino for film, TV-studio for flerkameraproduksjon, egne rom for videoredigering, flerbrukshall, dansestudio og styrkerom ved gymsalen, biologi-, kjemi- og fysikkrom. På uteområdet har skolen basketballbane, sandvolleyballbane og skatepark.

 

Bilder/video: F21 / Ragnam1211

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
f21_science f21_science f21_mac f21_mac DSC01124 DSC01124 DSC01127 DSC01127