Vårnyheter fra Fjordland
Gå tilbake

Vårnyheter fra Fjordland

7. mai 2012

Sunt, lett og norsk. Dette er stikkordene for vårens produktnyheter fra Fjordland,som har hovedkontor i Brynsengveien 10 på Bryn-Helsfyr i Oslo. 

Ifølge en nyhetsartikkel på selskapets websider er nye yoghurtvarianter for store og små, en sommerlig middagsrett, Nyt Norge grøt og Brelett med nøkkelhull blant nyhetene som er i butikk fra 1. mai.

Lettmargarinen Brelett er blitt enda sunnere og har fått nøkkelhullsmerket. Palmeoljen er fjernet og andelen mettet fett redusert.

Samtidig kommer Safari, Norges eneste barneyoghurt uten E-stoffer, nå i ministørrelse for de minste. Som første barneyoghurt i Norge fjernet Safari alle E-stoffer i mai i fjor. Stadig flere ønsker helt naturlige produkter, og da spesielt til barna. De nye mini-Safariene er spesielt tilpasset de minste, og til de som bare ønsker et lite måltid.

Rømmegrøt er sommerens festgrøt. I god tid før 17. mai lanserer Fjordland en ny selskapspakning på 1,3 kg, som gir 4-5 porsjoner. Rømmegrøten fra Fjordland er kokt på de beste råvarer fra norske gårdsbruk og er kvalitetsstemplet med NYT NORGE.

Grillet kyllinglår i BBQ-saus er sommersesongens lette nøkkelhullsnyhet fra Fjordland. Retten serveres med naturris, paprika, tomat, mais, løk og sjampinjong. Retten har godt med proteiner og mye grønnsaker. 4 minutter i mikroen er alt som skal til, og spiser du rett fra skåla sparer du oppvask.

Yoplait Naturlig lett-serien relanseres i ny innpakning og med rundere og bedre smak av frukt og bær. Yoghurten med den franske smaken er for de som foretrekker noen få kalorier og det helt ekte fremfor kunstig søtning og konservering. Kokos er tilbake som sesongens smak på Yoplait Dobbel 0 %.

Bremykt er ifølge Fjordland populær fordi den kan brukes til alt og er et 100 % naturlig produkt. «Når en hel familie skal ha Bremykt på brødskiva, på skivene i matpakken og i tillegg bruker den til steking og baking, går begeret fort tomt. For at pakningen skal vare lenger kommer en ny familiestørrelse på 520g», skriver selskapet.

Mer om Fjordlands vårnyheter og øvrige produkter på www.fjordland.no

Kilde og bilde: Fjordland

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email