Vålerengas kvinnelag får 4Service på laget
Gå tilbake

Vålerengas kvinnelag får 4Service på laget

23. juni 2021

4Service blir ny premium-sponsor for Vålerengas kvinnelag for ett pluss ett år. Selskapet er allerede sentral i Intility Arenas nabolag, som driver av kaffe- og spisestedet Trewerket og leverandør av servicetjenester i Valle Wood og flere av naboeiendommene.

Les også: «Voksende engasjement i voksende nærområde»

Med den nysignerte sponsoravtalen tar 4Service steget inn på lagets hjemmearena Intility,  og skal støtte Vålerengas kvinnelag som akkurat nå innehar førsteplassen i årets Toppserie.

– Vi er superfornøyde med å få Trewerket og 4Service med på laget vårt. Ikke bare fordi de er en betydelig aktør med tilholdssted i vårt nærmiljø, men også fordi vi nå har en god partner å bestille catering og god mat ifra, sier markedssjef for VIF Kvinner, Jens August Dalsegg.

4Service, som har hovedkontor i Brynsalleen like ved, er bygget opp av flere raskt voksende merkevarer og har de siste årene etablert en rekke nabolagsrestauranter. Selskapet leverer blant annet drift av kantiner, kontorbygg, catering og renhold over hele landet.

Les også: «4Service kjøper Tidy Crew og blir sterkere på Sørlandet»

Samlingspunkter

I 2020 inngikk 4Service en kombinert leverandør og sponsoravtale med VIF Hockey på herresiden. Gjennom denne avtalen skal det også satses sammen med kvinnefotballen i Vålerenga.

– For oss er det en selvfølge at vi skal støtte de vi samarbeider med. Kvinnefotballen tar hele tiden nye steg i både toppen og bredden, og Vålerenga sitt kvinnelag er en sentral del av denne utviklingen. Vi har et stort mangfold blant våre 3500 dedikerte medarbeidere og det skal også våre sponsoraktiviteter reflektere, forteller Marius Pedersen, direktør salg og marked i 4Service.

Et viktig mål for 4Service er å skape felles arenaer for nabolagets innbyggere.

– Trewerket skal være en naturlig samlingsplass både før og etter kamp. Vi gleder oss til å ta imot familier og supportere de kommende årene, og skal sammen med VIF sitt kvinnelag sørge for en flott atmosfære for alle som kommer innom, avslutter Pedersen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email