Utvidet og fornyet Europris-butikk på Bryn
Gå tilbake

Utvidet og fornyet Europris-butikk på Bryn

28. februar 2022

Europris-butikken i Tvetenveien 55 på Bryn i Oslo er fornyet og utvidet – og har fått en ny tema- og sesongavdeling. Torsdag ble gjenåpningen feiret med kaffe, kaker, rød løper og ekstra mange gode tilbud.

Europris er en butikkjede i sterk vekst med 270 lavprisvarehus over hele landet. Forretningene selger alt fra dagligvarer til jernvarer, dyrefor, vaskemidler, lys, servietter, smågodt, oppbevaring, kjøkkenutstyr, tekstiler, garn, alt til sesongene og mye annet.

Nylig ble 30-års-jubileet feiret for starten av det som er blitt den landsdekkende Europris-kjeden. På Bryn er det ekstra grunn til å feire etter utvidelsen og ombyggingen.

– Det vi normalt selger mest av er vaskemidler og toalettpapir, men det skal ikke stikkes under en stol at smågodt og snacks også har mange tilhengere i området, sier butikksjef Henrik Lagem.

Og «området» omfatter i tillegg til Bryn også folkerike bydeler som Ensjø, Vålerenga, Oppsal, Tveita og flere.

– Butikken er nå fornyet, utvidet og oppgradert til de nyeste standardene i Europris-systemet, sier butikksjefen. – Dessuten har vi fått nye sosialrom for medarbeiderne en etasje opp, og det var denne flyttingen som frigjorde plass til utvidelsen.

Fargerike Henrik i spissen for Årets Europris-butikk i 2020

Butikken på Bryn ble i 2020 kåret til «Årets butikk» i Europris-kjeden. Bryn-butikken hadde da en salgsvekst på mer enn 30 prosent i et marked preget av sterk konkurranse. Mye av æren for dette gikk til butikksjefen Henrik Lagem. I juryens begrunnelse het det da også:

«Butikken ledes av den fargerike butikksjefen Henrik Lagem. En SUPER KREMMER som alltid utnytter butikkens hele og fulle potensiale. Henrik og hans team er helt rå på kampanjegjennomføring og griper alle muligheter for å øke bruttofortjenesten!»

Sentral i Europris

Henrik Lagem har i mange år også vært sentral i Europris som medlem av kjedens vare- og sortimentsråd. Han bidrar også alltid høyt og lavt innad i distriktet som opplæringsansvarlig og mentor for nye butikksjefer.

– Mange sterke og gode ord, kommenterer Henrik, som forteller om hardkjør og lange dager den siste tiden – inkludert lørdager og søndager i et år hvor pandemien sørget for stengt butikk flere uker. Men nå er ventetiden over for både de 14 medarbeiderne og den store kundekretsen.

– Ja, kundene er utålmodige, og stadig oftere har vi hatt kunder som har vært innom og lurt på om vi ikke skal åpne snart.

Lettere for kunden å orientere seg

Den nye butikken er blitt mer oversiktlig og lettere å orientere seg i. Det blir mer «shop in shop» hvor de enkelte varegruppene blir tydeligere adskilt.

-Vi får vist fram varene på en bedre måte, og handleopplevelsen blir også større, sier Henrik Lagem, som kom til Europris på Bryn som butikksjef allerede i 2007.

– Vi har svært mange faste kunder, og vi har villige og flinke folk som jobber. De beste i byen, fastslår butikksjefen. – Dette blir helt suverent, sier han.

Torsdag 24. februar åpnet butikken igjen, og nå er den full av gode åpningstilbud.

Personbildet: Billedtekst: Europris-medarbeidere klare for gjenåpning av butikken på Bryn. Bak fra venstre: Mali Moeller (assisterende butikksjef), Swe Mi Htike Soe, Stine Vetås Krossnes, Stian Ravnkleven (assisterende butikksjef), Even Gullord, Gunne Erlandsen, Henrik Lagem (butikksjef) Foran fra venstre: Mai-Helene Røytun, Joakim Inglingstad.

Kilde og bilde: Europris.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email