Trewerket har åpnet – velkommen til nytt spise- og samlingssted
Gå tilbake

Trewerket har åpnet – velkommen til nytt spise- og samlingssted

20. september 2019

En god arbeidslunsj, en bedre middag, en kaffe – eller kanskje en runde shuffleboard? Endelig er Trewerket på Valle ved Helsfyr åpent for publikum. 

Stedet har har fått et passende navn der det ligger i første etasje av det nye massivtrebygget Valle Wood ved siden av Intility Arena.

En blid betjening ønsker deg velkommen til lokaler der interiøret og stemningen er uformell, moderne og hyggelig. Og kokkene lager enkle, gode matretter på råvarer av høy kvalitet. Sjefskokk Svend Søndergaard har lang erfaring fra kjente hotellkjøkken rundt om i verden.

Trewerket ble ikke planlagt bare som restaurant der leietakerne i kontorbygget spiser sin daglige lunsj. Stedet skal bli et samlingspunkt for alle, og byr blant annet på både kaffebar, shuffelboard og sosiale arrangementer.

Etter en innkjøringsperiode der restauranten først og fremst har servert lunsj til leietakerne i kontorbygget, har den nå åpnet for naboer og publikum – både til lunsj og middag.

Lunsjen er åpen alle hverdager mellom kl 11.00 og 13.00. Fastpris for lunsj med valgfri varm og kald mat er kr 99,- per person ut året – deretter kr 140,-.

Restauranten har også åpnet for middagservering fra onsdag til og med søndag, til følgende åpningstider:

– Ons 17.00-23.00 (kjøkkenet stenger 21.30)
– Tors 17.00-23.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
– Fre 17.00-23.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
– Lør 17.00-23.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
– Søn 17.00-22.00 (kjøkkenet stenger 21.00)

Måltidene betales enkelt med vipps i kassen.

Følg med og få mer informasjon på Trewerkets websider og Facebookside.

4Service, som står bak konseptet, sa følgende i forbindelse med planleggingen;

«Med Trewerket ønsker vi å skape en storstue for alle i området. Her kommer du for å ta deg en øl med en gammel venn, på date med en ny forelskelse, lunsj med en kollega eller for å få litt kjærkommen tid for deg selv i ett levende miljø. Maten er enkel, gjenkjennelig og spennende – og alltid av høy kvalitet».

Om stedet vil levere på de ambisiøse målene får du avgjøre selv :-).

Foto: Tarjei Krogh

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Trewerket, Valle Wood, Mai 2019. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Trewerket, Valle Wood, Mai 2019. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet YLxrUqmS YLxrUqmS SQUmdcrd SQUmdcrd O7RKaM0r O7RKaM0r HknkUwe3 HknkUwe3 jFF_8ADS jFF_8ADS