Transcom CMS AS flytter til Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Transcom CMS AS flytter til Bryn-Helsfyr

6. juli 2005

Inkassoselskapet Transcom CMS AS har inngått avtale med NAF om leie av 817 kvm kontorlokaler i 5. etasje av organisasjonens bygg i Østensjøveien 14 på Bryn-Helsfyr. Årlig leiepris er på 1200 kroner pr kvm, og innflytting skjer medio september 2005.
– Vi har lenge vurdert å flytte fra våre lokaler på Økern, og har gjort grundige søk og analyser av potensielle kontorlokaler i de mest aktuelle områdene i Oslo forut for vår beslutning, sier administrerende direktør Jørund Granholt i Transcom CMS AS. – Bryn-Helsfyr har attraktive fordeler som kommunikasjonsknutepunkt med nærhet til sentrum og Gardermoen, og lokalene i Østensjøveien viste seg å være meget attraktive, funksjonelle og effektive for vårt bruk.

Transcom CMS AS eies av Transcom World Wide (Kinnevik-gruppen), har 30 ansatte, og er Norges syvende største inkassoselskap. Selskapet vil ta i bruk hele byggets 5. etasje, og arealene vil fordeles på cellekontorer, åpent landskap og møterom.

NAF eier hele Østensjøveien 14, et nytt og topp moderne kontorbygg beliggende sentralt midt på Bryn-Helsfyr i Oslo. Organisasjonen benytter ca 3.700 kvm til egen virksomhet, og etter å ha leid ut 817 kvm til Transcom CMS AS er det kun ca 500 kvm i toppetasjen som ikke er leid ut.

– Vi er naturligvis glade for å ha fått en seriøs leietaker på hele 5. etasjen av bygget vårt, og ønsker Transcom CMS AS velkommen til lokaler i et bygg som har vist seg meget funksjonelt, effektivt og trivelig for vår egen virksomhet, sier eiendomsdirektør Roar Eng i NAF. – De gjenværende arealene i 6. etasje har en av byens desidert beste utsikter og kan skreddersys aktuelle leietagere, så vi er optimistiske med hensyn til å få fullt belegg i løpet av relativt kort tid.

NAF er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om områdeutvikling
og markedsføring mellom sentrale eiendomsaktører på Bryn-Helsfyr. Deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet er for tiden 13 sentrale eiendomsaktører som til sammen eier eller forvalter ca 325.000 kvm – altså over 70 prosent av kontorlokalene i området.

Foruten NAF er Jotne Eiendom, Entra Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Bryn Eiendom, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Marius Management, Jotne Eiendom, Sektor Eiendomspartner, Brødrene Jensen, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling deltakere i prosjektet.

Bildet: – Vi er glade for å ha fått en seriøs leietaker på hele 5. etasjen av bygget vårt i Østensjøveien 14, sier eiendomsdirektør Roar Eng i NAF.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Norges Automobil-Forbund
Eiendomsdirektør Roar Eng
Telefon: 950 55 789
E-post: roar.eng@naf.no
Web: www.naf.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email