Tork lanserer BIM-objekter til sine hygienedispensere
Gå tilbake

Tork lanserer BIM-objekter til sine hygienedispensere

24. februar 2012

Tork, et varemerke av SCA Hygiene Products med norgeskontor i Grensesvingen 9 på Bryn-Helsfyr , lanserer en komplett katalog med BIM objekter på samtlige dispensere for toalettrom, vaskestasjoner,  storkjøkken, verksted og industri.

Tork dispensere har ifølge en pressemelding vunnet prestsjefylte designpriser; if Design Award, red dot award, CMS Purus Design Award grunnet sin kombinasjon av moderne design og funksjonalitet. BIM objektene lastes ned fra www.tork.no eller fra den globale produktportalen for arkitekter, designere og byggebransjen: www.bimobject.com.

«Arkitekter, designere og byggenæringen er viktige målgrupper for varemerket Tork og vi er stolte av å kunne tilby enda bedre service gjennom å gjøre våre dispensere tilgjengelige som BIM objekter. Det gir brukerne enda bedre funksjonalitet og gjør deres arbeidsdag enda enklere» uttaler Line Pedersen, Produkt og Markedssjef for Tork i Norge.

Forenklet integrasjon av Tork dispensere i ArchiCAD og Revit
Verdien av å kommunisere med interiørarkitekter og designere har høy prioritet for Tork, derfor har selskapet i samarbeid med BIMobject AB tatt frem sine dispensere som BIM objekter. BIM objektene er søkbare i Google, enkle å se direkte i 3D, lese produktinformasjon og laste ned til CAD/BIM system som Autodesk Revit & ArchiCAD. Nedlastingen kan også gjøres i DWG format for AutoCAD, samt AOF filer for Artlantis og BIM Render. BIM objektene tar minimalt med plass og arkitektene finner i tillegg aktive lenker til Tork produktsider, monteringsanvisninger og produktbrosjyrer i PDF.

Med de nye BIM objektene setter Tork listen høyt og er helt i front når det gjelder å bidra til mer informative og detaljerte byggemodeller. Effekten er bedre visuell og korrekt informasjon, høyere kvalitet på tegningene og 3D modeller som støtter produktmodellering & detaljprosjektering i BIM prosessen.

«BIM-objektene er utviklet i samarbeid med SCA’s produktavdeling og detaljert CAD mekanikk ligger til grunn for BIM-objektene. Vi er stolte over resultatet og er sikre på at kundene som foreskriver produktene nå får mulighet til å høyne nivået på sin BIM modellering med Tork produkter» sier Stefan Larsson, adm. direktør for BIMobject AB, i meldingen.

 

Bilde av byggfasade: SCA Hygiene Products har norgeskontor i Grensveien 9 på Bryn-Helsfyr.

Øvrige bilder: Tork lanserer en komplett katalog med BIM objekter på samtlige dispensere for toalettrom, vaskestasjoner,  storkjøkken, verksted og industri. (Foto: Tork)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
BIMobject_ArchiCAD_Tork H2_3D BIMobject_ArchiCAD_Tork H2_3D BIMobject_ArchiCAD_washroom BIMobject_ArchiCAD_washroom BIMobject_Revit_Tork H1 BIMobject_Revit_Tork H1