Topp tannhygiene med nye Philips AirFloss!
Gå tilbake

Topp tannhygiene med nye Philips AirFloss!

2. mai 2012

Philips, med norgeskontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer et produkt som kombinerer grundig tannpuss med skikkelig rengjøring mellom tennene.

Tenk deg at tennene dine befinner seg i en høytrykkspyler hvor det sprutes vann og luft mellom tennene i en hastighet på 60 km/t. Høres det uvirkelig ut? Philips AirFloss gjør det uvirkelige og blåser rent der tannbørster og tanntråd ikke kommer til. Dette trengs, for i følge undersøkelsen Munnhelsebarometeret* er det bare 3 av 10 mellom 23-35 år som gjør rent mellom tennene hver dag.

– Å børste tennene to ganger daglig er noe de fleste gjør, og med AirFloss kommer forhåpentligvis flere til å begynne og gjøre rent mellom tennene like ofte, Sier Max Hellström, PR manager hos Philips Consumer Lifestyle, i en pressemelding.

Farvel til plakk og bakterier
AirFloss er det første produktet på markedet innenfor sin kategori, og er like stor som en elektrisk tannbørste. Med hjelp av den patenterte Microburst-teknikken fjerner AirFloss 99%* mer plakk og bakterier enn en vanlig tannbørste. Gjennom ett enkelt knappetrykk får du en rengjort og frisk munn på mindre enn ett minutt.

– Ifølge Munnhelsebarometeret har over 70% av alle nordmenn dårlig samvittighet når de ikke rengjør mellom tennene. Grunnlaget for bra munnhelse skapes på baderommet ved å børste tennene to ganger om dagen, og daglig rengjøre mellom tennene. Forhåpentligvis kan flere nå inspireres til å gjøre rent mellom tennene, sier Birgitta Söder, tannpleier og professor, i meldingen.

Ved hjelp av raske luftpuffer, høyt trykk og mikroskopiske vanndråper blåser AirFloss bort plakk og bakterier som gjemmer seg mellom tennene. Det holder med en teskje vann til hver gang, og AirFloss kan lades opp med samme lader som brukes til Philips Sonicare’s elektriske tannbørster.

Philips AirFloss er tilgjengelig hos Elkjøp fra og med april og veiledende pris er 999 kr.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
IMG_5144 IMG_5144