To storavtaler til Ementor-selskaper
Gå tilbake

To storavtaler til Ementor-selskaper

14. oktober 2008

Ementor-selskapene Sonex og TOPNORDIC har i følge børsmeldinger inngått hver sin avtale, til en samlet verdi av 137 millioner kroner.

Ementorgruppens datterselskap Sonex har inngått en ett års avtale med Ministry of Internal Affairs i Litauen om levering av IT-infrastruktur hardware. Avtalen er estimert til total verdi på MEUR 7 (MNOK 59). Avtalen trer i kraft 15. oktober 2008.

TOPNORDIC, en del av Ementorgruppen, har gjennom en rammeavtale med Statens og Kommunernes Indkøbs Service – SKI blitt valgt til å levere tjenester og IT-drift hos SKAT, det danske Skatteministeriet. Avtalen inkluderer alle SKAT`s 9000 ansatte og har en estimert verdi på MDKK 70 (MNOK 78) over fire år.

Avtalen med SKAT gir TOPNORDIC ansvaret for drift av pc`er, tilleggsutstyr, lokale nettverk, lokale nettverkstjenester og helpdesk-tjenester. TOPNORDIC vil være ansvarlig for alle IT-tjenester på SKAT`s 91 kontorer, samt IT-forespørsler fra alle de ansatte i organisasjonen.

Avtalen er en såkalt DLM – Desktop Lifecycle Management – avtale. Dette betyr at TOPNORDIC leverer tjenester hele veien fra planlegging, innkjøp, levering, drift og til slutt resirkulering. Avtalen trer i kraft 1. november 2008.

Kilde: Børsmeldinger

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email