To nye og en utvidet leieavtale i Helsfyr Panorama
Gå tilbake

To nye og en utvidet leieavtale i Helsfyr Panorama

25. november 2014

Communicate Norge og Gupex har inngått leieavtaler på henholdsvis 527 kvm og 155 kvm i toppetasjen av Helsfyr Panorama. Nexans utvider sitt areal med en hel etasje, og forlenger leieavtalen med ytterligere 2,5 år fra 2019.

Presseinformasjon
Oslo, 25. november 2014

Communicate Norge AS er Norges største ekspert på IT-integrasjon, med over halvparten av landets 100 største virksomheter på kundelisten. Selskapet, som har kontorer i fire norske byer, har nå signert avtale om leie av 527 kvm kontorer i 17. etasje av Helsfyr Panorama. Lokalene, som ligger i byggets toppetasje og har panoramautsikt i alle retninger, blir nå bygget om og tilpasset den nye leietakeren. Communicate’s Oslo-kontor flytter fra en annen eiendom i nærheten før årsskiftet.

Som nærmeste nabo i Helsfyr Panorama får de ventilasjonsentreprenørselskapet Gupex AS, som leier 155 kvm og dermed fyller opp resten av etasjen. Gupex har datterselskaper i Sverige, England og USA. Selskapene ute produserer og leverer varmegjenvinningssystemer til industriprosesser.

Den største leietakeren i Helsfyr Panorama, Nexans Norway, utvidet i oktober sitt areal i bygget med 1059 kvm, som tilsvarer en hel etasje. Nexans, som dermed leier ca 8.500 kvm, forlenger samtidig leieavtalen med 2,5 år gjeldende fra 2019. Nexans Norway er den ledende leverandøren av kraft- og telekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen høyspente sjøkabler. Lokalene i Helsfyr Panorama huser selskapets hovedkontor i Norge.

Andre nåværende leietakere i Helsfyr Panorama er Gresvig, Ecolab, Bademiljø og Bombardier. Det er i øyeblikket totalt ca. 3300 kvm ledige arealer i bygget. Eiendommen ble utviklet av NCC Property Development i 2003, solgt til tyske Catella Real Estate i 2008 og forvaltes av OBOS Basale. Den ligger meget sentralt og profilert på Helsfyr – og rommer i alt ca 18.000 kvm kontorarealer fordelt på 17 etasjer.

– Vi er veldig glade for den tilliten Nexans har vist gjennom utvidelse og forlengelse av eksisterende leieforhold, samtidig som vi ser frem til å ønske våre nye leietakere velkommen til en av de råeste utsiktene i Oslo, sier Alf Martin Brasøygård, Leder for forvaltning og marked utland i OBOS Basale.

Og ifølge Brasøygård er det både hus- og hjerterom for flere gjester.

– Vi jobber med å fylle opp de siste etasjene i bygget, og kan tilby nærhet til sentrum og kollektivknutepunkt, god standard og utmerket profilering til en konkurransedyktig pris, sier han.

Basale er blant deltakerne Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver langsiktig omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Bilder: Helsfyr Panorama (Foto: Thomas Bjørnflaten, Nye bilder)
For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)

Telefon: 901 99 016, e-post: lundquist@bryn-helsfyr.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no