To nye deltakere til Bryn-Helsfyr-samarbeidet
Gå tilbake

To nye deltakere til Bryn-Helsfyr-samarbeidet

28. september 2018

KLP Eiendom og Scala Eiendom melder seg inn i samarbeidet der over 20 eiendomsaktører fremmer Bryn-Helsfyr som attraktivt nærings- og boligområde.

KLP Eiendom er en av Norges største aktører innen forvaltning, utvikling og drift av eiendom. På Bryn eier KLP Eiendom kontoreiendommene Brynsalleen 2 og Brynsengveien 10 på til sammen ca 30.000 kvm.

Scala Eiendom AS eier Bryn Senter på totalt 40.700 kvm, som foruten et kjøpesenter med 42 butikker og 3 spisesteder, omfatter et helsebygg med 15 helse- og velværeaktører. Scala Eiendom slo seg nylig sammen med Salto Eiendom og dannet Norges fjerde største kjøpesenteraktør, som eier og drifter 20 kjøpesentre rundt om i landet.

Bryn Senter er et veletablert handelspunkt i sitt markedsområde, og er blant annet kjent for å ha en av Norges beste Meny-butikker og god parkeringskapasitet med 800 gratisplasser. Senteret har en blanding av kjedebutikker som H&M, Clas Ohlson og Cubus, nisjebutikker som Miss Bee og Gavehuset og spisestedene Al Dente, Lille Persille og Mersmak. Baker Nordby åpner i 3 etasje i november.

– Bryn-Helsfyr-området har startet forvandlingen mot en mer levende del av byen, med nye boliger, skoler, handels- og aktivitetstilbud. Vi er glade for at KLP og Scala blir med på å styrke den viktige jobben med å kommunisere denne spennende utviklingen til markedet og publikum, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-samarbeidet:

Stig Jensen (koordinator i samarbeidet)
E-post: stig.jensen@bryn-helsfyr.no

Om Bryn-Helsfyr:
Bryn-Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei. Her jobber tusenvis av mennesker i store og små virksomheter innen alle bransjer. Omgitt av grønne boligområder og et komplett handelstilbud, og mens fremtidens kunnskap spirer og gror ved skolene i området. Bryn-Helsfyr har en stolt historie som et av Oslos største og viktigste næringsområder. Den tette, levende byen vokser seg stadig nærmere, og det unike tilbudet innen miljøvennlig transport tiltrekker stadig flere fremtidsrettede virksomheter og beboere. Nå jobber byplanleggere og utviklere med å forvandle Bryn-Helsfyr til en enda mer levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen – der du kan jobbe, bo, leve og oppleve. Topp moderne boliger, skoler og barnehager reiser seg. Spennende virksomheter og flinke folk inntar fremtidens kontorer, og det dukker opp nye sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og aktivitetstilbud.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Brynsengveien 10 Brynsengveien 10 Bryn Senter. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Bryn Senter. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet brynsalleen2_stor_ brynsalleen2_stor_