To leietakere til Grenseveien 99 på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

To leietakere til Grenseveien 99 på Bryn-Helsfyr

10. juli 2006

Presisjons Teknikk AS og HemoCue Norge AS har begge inngått leieavtaler og flyttet inn i lokaler i Grenseveien 99 på Bryn-Helsfyr i Oslo. Presisjons Teknikk AS har hatt kontorer i nærheten i over 15 år, mens HemoCue Norge kommer fra Jevnaker.

Presisjons Teknikk AS og HemoCue Norge AS har tegnet avtaler på leie av henholdsvis ca.
425 kvm og 260 kvm i Grenseveien 99 på Bryn-Helsfyr i Oslo. Presisjons Teknikk AS kommer fra lokaler i Grenseveien 86b, mens HemoCue Norge AS tidligere har hatt kontorer på Jevnaker i Oppland.

– Vi har utmerkede erfaringer med vårt tidligere leieforhold i Grenseveien 86b like ved. Vi fikk etter hvert behov for litt mer plass og en annen type lokaler, men det var helt uaktuelt å flytte vekk fra Bryn-Helsfyr. Da det viste seg å være ledige lokaler som passet vårt formål rett over krysset, bare hundre meter unna våre tidligere lokaler, var valget var enkelt, sier salgssjef Odd Ora i Presisjons Teknikk AS.

Presisjons Teknikk AS, leverandør av presisjonsinstrumenter, har vært i området siden de kjøpte firmaet Ingeniør firmaet Wilberg AS, som igjen hadde vært i Grenseveien 86b siden starten av 90-tallet. Selskapet leverer blant annet presisjonsinstrumenter innenfor områdene forskning og utvikling, helse miljø og sikkerhet samt forebyggende vedlikehold. Selskapet har egen serviceavdeling som utfører service, vedlikehold og kalibrering på alle typer instrumenter.

– Vi ville ikke langt, men trengte å få organisert lokalene litt annerledes, og hadde behov for litt mer plass – samtidig som vi ønsket oss litt mer moderne lokaler, forteller Ora. – Å flytte vekk fra området var helt uaktuelt for oss. Valget falt på Grenseveien 99 – omtrent hundre meter – rett over gaten. Utleier er Brødrene Jensen og lokalene er på ca. 425 m2. – Området er ypperlig for oss, og leieprisnivået er fornuftig. Til sammenligning blir det dyrere – men ikke bedre, å flytte andre sentrale steder i Oslo. Området Bryn-Helsfyr har mye mer å by på, og mange er ikke klar over hvor bra det er og hva man får for pengene, sier han.

Selskapet har syv ansatte og representerer ledende produsenter som FLIR Systems, TSI Inc., Intab AB og Gemini Data Loggers. Selskapet driver også omfattende kursvirksomhet innenfor termografi og helse, miljø og sikkerhet. Kursvirksomheten fortsetter i kurslokalene til Gasmann Eiendom i Grenseveien 88.

HemoCue Norge AS flyttet nylig inn vegg i vegg med Presisjons Teknikk i Grenseveien 99. – Vi flyttet fra Jevnaker til Bryn-Helsfyr fordi vi ønsket oss en mer sentral beliggenhet og bedre tilgjengelighet, sier salgssjef i HemoCue Norge, Marianne Sagvik. – Vi valgte Bryn-Helsfyr fordi det er et greit knutepunkt for inn- og utreiser. Samtidig er det også et fornuftig prisnivå i området, sier hun.

HemoCue Norge utvikler, produserer og markedsfører medisinsk diagnostiske produkter for desentralisert testing. Grunnidéen med HemoCue-produktene er å kunne utføre vanlige blodtester pasientnært, med samme nøyaktighet og presisjon som et sentrallaboratorium.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Bryn-Helsfyr-Prosjektet
Stig Jensen
E-post: stig.jensen@jpr.no
Telefon: 92 24 32 35

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email