Tele2 utfordrer telemarkedet fra Brynsengfaret
Gå tilbake

Tele2 utfordrer telemarkedet fra Brynsengfaret

29. mars 2011

– Det utmerkede kollektivtilbudet på Bryn-Helsfyr har stor verdi for Tele2. Vi har T-bane og tog i umiddelbar nærhet, gode bussforbindelser og mange parkeringsplasser ved bygget. Dette er noen av grunnene til at vi trives så godt her, sier Siv Sollie i Tele2 Norge, som har tilhold i Entra Eiendoms prisbelønte signalbygg, Brynsengfaret 6, ved Alnafossen.

Moderne og åpent

Tele2 leverer et bredt spekter av tjenester innen mobiltelefoni, fasttelefoni og mobilt internett. Selskapet er en av Europas ledende, alternative telekom-operatører og har 30 millioner kunder i 11 land. Helt siden Jan Stenbeck grunnla selskapet i 1993, har Tele2 vært en sterk utfordrer til tidligere statlige monopolselskaper og andre etablerte selskaper.

Tele2 Norge har hatt tilhold på Bryn-Helsfyr siden 2004. Selskapet disponerer cirka 1400 kvadratmeter moderne kontorlokaler i Brynsengfaret 6, herunder møteromsavdeling og kontorlokaler i henholdsvis første og fjerde etasje. Tele2 har valgt en åpen kontorlandskapsløsning for sine rundt 90 ansatte, helt uten bruk av cellekontorer.

– Bakgrunnen er å tilrettelegge for korte beslutningsveier, høy tilgjengelighet og god dialog mellom kolleger, sier Siv Sollie. Hun forteller om hektisk aktivitet i lokalene om dagen, blant annet som følge av et vesentlig utvidet distribusjonsnett.

3700 utsalgssteder over hele landet

Nylig åpnet NorgesGruppen dørene for salg av Tele2 Kontantkort. Det betyr at man kan kjøpe startpakker og påfyllingskort i alle landets KIWI-, Spar-, Joker-, Meny-, Ultra-, Mix- og Deli De Luca-butikker. I tillegg inngikk Tele2 også nylig en avtale med bensinstasjonskjedene Esso og Shell.

– Med disse samarbeidsavtalene er distribusjonen for Tele2 Kontantkort styrket med i overkant av 2600 nye utsalgssteder over hele landet, forteller Siv Sollie.

I fjor gjorde Tele2 et stort sprang på distribusjonssiden da selskapet t inngikk samarbeid med Reitan Servicehandel. Samarbeidsavtalene totalt sett betyr at Tele2 Kontantkort nå er tilgjengelig i 3700 utsalgssteder over hele landet.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email