Techstep styrker ledergruppen
Gå tilbake

Techstep styrker ledergruppen

20. januar 2022

Det internasjonale teknologiselskapet Techstep med hovedkontor på Bryn har rekruttert to nye nøkkelpersoner til sin ledergruppe.

Anita Huun blir ny CFO, mens Sheena Lim blir ny CMO, i følge en artikkel på selskapets sider.

Techstep-sjef Børge Astrup er strålende fornøyd med bredden i kompetanse og bakgrunn som de to kvinnene tilfører det børsnoterte selskapet.

– Anita har i to runder hatt ulike stillinger i Microsoft, den siste av dem som CFO, før hun ble CFO i Cappelen Damm. Tidligere har hun jobbet i Handelsbanken Capital Markets, hvor hun hadde hovedansvaret for aksjeanalyse av norske IT-selskaper. Under denne perioden var hun rangert som en av Norges fem beste IT-analytikere, sier han i artikkelen.

– Sheena har på sin side vokst opp i Malaysia, hvor hun startet karrieren med oppdrag for store, globale merkevarer som IKEA, Carlsberg og Unilever, fortsetter Astrup. – Deretter jobbet hun 12 år i Telenors internasjonale virksomhet, hvor hun blant annet drev gjennom endrings- og forbedringsprosjekter på tvers av alle 12 markedene Telenor var engasjert i. De to siste årene har hun vært markeds- og kommunikasjonsdirektør i Zalaris, hvor hun har rebrandet selskapet og bidratt betydelig til selskapets salg.

Les også: «Sterkt tredjekvartal for Techstep»

Konsernsjefen fremhever at Techsteps primære oppgave – å hjelpe virksomheter å jobbe smartere med mobile arbeidsverktøy – ikke er noe som er unikt for nordiske virksomheter. Techstep har gjennom de siste årene investert i Sverige, Danmark og Polen, og vurderer også andre markeder fortløpende. Derfor passer det godt at de to nykrettureringene styrker Techsteps ledergruppe på en måte som støtter godt opp under selskapets internasjonale ambisjoner

– Anita jobbet direkte opp mot Europaledelsen i Microsoft både som Business Manager for storkundeavdelingen og da hun var CFO i Norge, mens Sheena har bidratt med svært gode resultater i flere markeder både i sine ulike roller i Telenor-systemer og i Zalaris. Alt i alt gleder vi oss nå veldig til å få disse to med på laget, avslutter Astrup.


Kilde og personbilde: Techstep

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email