Techstep leverer 1800 nye mobiltelefoner til klinisk bruk på Nordens beste sykehus
Gå tilbake

Techstep leverer 1800 nye mobiltelefoner til klinisk bruk på Nordens beste sykehus

22. april 2022

Techstep med hovedkontor på Bryn i Oslo har lenge vært leverandør til Sykehuset Østfold, som nylig bestemte seg for å tegne kontrakt på 1800 nye mobiltelefoner. Dette gir flere av det kliniske personellet adgang til å benytte sykehusets internasjonalt anerkjente løsninger.

«Spesielt gledelig var det at sykehuset denne gang valgte å styrke sikkerheten og bærekraften i leveransen ytterligere gjennom å velge Techsteps livssyklus-håndtering», skriver selskapet i en artikkel på sine websider.

– Dette gjør at sykehuset bruker mindre ressurser på å administrere mobiltelefoner, og derfor kan konsentrere seg enda mer om å utvikle løsninger som direkte kommer pasientene, det kliniske personalet og støttefunksjonene til gode, sier Tron Syversen, Director of Sales Engineering i Techstep.

Les også: «Techstep styrker ledergruppen»

Brukervennlige apper som flytter arbeidsprosessene for klinisk personale ut på mobiltelefonene har vært en suksessoppskrift for Sykehuset Østfold. Smarttelefonene får de, nå med komplett livssyklushåndtering, fra Techstep.

De første leveransene skjer ifølge artikkelen i løpet av andre kvartal 2022, og kontrakten har en estimert samlet verdi på 14 millioner kroner over to år.

– Techsteps SmartDevice er ikke forbeholdt helsesektoren. Den fungerer like godt i et bredt spekter av kostnadsbevisste organisasjoner i både det private og det offentlige. Det er likevel både passende og gledelig at en så merittert helseinstitusjon omfavner alle fordelene som løsningen gir: Komplett livssyklushåndtering for systemadministratorene, selvbetjeningsportal for brukerne, samt garantert trygghet når enhetene repareres, gjenbrukes eller resirkuleres – for bare å nevne noe, slår Syversen fast.

Les mer om løsningene og hvordan de skaper viktig innovasjon ved Sykehuset Østfold og i helsesektoren generelt her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email