Tech Data forsterker sin norske ledergruppe
Gå tilbake

Tech Data forsterker sin norske ledergruppe

29. april 2008

I disse dager tar Øyvind Sæther over sjefsrollen for Tech Datas norske virksomhet, i følge techdata.no. Øyvind kommer fra IT-integreringsselskapet Move hvor han var partneransvarlig, og før dette var han sjef for den norske virksomheten i Scribona. Øyvind kommer nå tilbake til distributørleddet med fersk erfaring etter et og et halvt år på kundesiden.

Rekrutteringen av Øyvind er et ledd i arbeidet mitt med å bygge de beste ledergruppene i de respektive land i Norden. Erik Frøystein i Tech Data, som også har lang erfaring fra SMG/GNT, fortsetter som vise administrerende direktør, med ansvar for salg og produkt innenfor vår volum organisasjon. Både Øyvind og Erik har sterke nettverk og lang erfaring i distribusjonsbransjen, sier Jonas Elmgren, Regional Managing Director Nordic i Tech Data.

Tech Data går spennende tider i møte på det norske markedet, og vi er svært glade for å få jobbe sammen for et amerikansk selskap med god økonomi og sterk vekststrategi, sier både Øyvind og Erik.

Både kundene og leverandørene våre opplever en eventuell sammenslåing svært positivt. Vi skal bli best innenfor salg av Enterprise-relaterte produkter som servere, lagring, nettverk og programvare, samt gi Ingram og GNT en tøff kamp innen volumproduktene, avslutter Øyvind Sæther.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email