Styrker teamet med sprintekspert – tilbyr løpetrening for bedrifter
Gå tilbake

Styrker teamet med sprintekspert – tilbyr løpetrening for bedrifter

24. mars 2019

Apexklinikkens nye fysioterapeut er en av Norges beste sprintere. Han brenner for løping og har unik kunnskap om løpetrening og løpeskader. Nå tilbyr han løpekurs for bedrifter, så flest mulig kan stille godt forberedt til vårens vakreste eventyr – Holmenkollstafetten.

Håkon Morken har en rekke medaljer fra NM i både junior- og seniorsammenheng, og har i tillegg løpt for Norge på 4×100 meter i EM.

Teambuilding
– Å delta på stafett er en unik mulighet til positiv teambuilding i bedriften. Velger bedriften i tillegg å melde seg på løpekurs øker både motivasjons- og treningslyst, samtidig som man helt åpenlyst blir bedre forberedt til selve løpet, sier Håkon.

Håkon har jobbet som løpeinstruktør for både bedrifter og privatpersoner, og vet hva som skal til for å sikre en god løpeopplevelse. – Bedre forberedelse gir en mer positiv opplevelse for hele laget. Det forbedrer samholdet og trigger konkurranseinstinktet.

Tilpasset opplegg
Håkon kan lage et tilpasset opplegg som både passer de ansatte, ambisjonene og bedriften.

– Vi har alle muligheter på klinikken og i vårt nærområde. I tillegg til å holde løpetreninger utendørs, kan vi også teste de ansattes maksimale oksygenopptak på klinikken. Dette gir oss et presist mål av kondisjonsnivået, som videre kan danne grunnlaget for et individuelt tilpasset treningsprogram. Samtidig kan man på senere tidspunkt utføre en retest for å måle effekten av treningsarbeidet som er utført, noe som i seg selv gir en motivasjonsboost, sier han.

Skadeforebygging
Alt for mange stiller utrent i bedriftsstafetter, noe som kan gi både skader og en dårlig opplevelse.

– Det å trene riktig er viktig! sier Håkon. – Og det er viktig å ta utgangspunkt i det nivået den enkelte er på. Ønsker bedriften er ekstra fokus på skadeforebygging implementeres dette i treningsøktene, og ønsker den enkelte ansatte et eget opplegg er det bare å ta kontakt. Er du skadet nå, er det fortsatt tid til å bli skadefri før startskuddet går i midten av mai, avslutter han.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Morken Morken apexklinikken_lokaler_2 apexklinikken_lokaler_2