Styrker helsetilbudet med innovativ teknologi
Gå tilbake

Styrker helsetilbudet med innovativ teknologi

28. november 2019

Det tverrfaglige helsesenteret Apexklinikken i Fyrstikkalleen 3 fortsetter å utvide og styrke behandlingstilbudet og ekspertisen. Det siste året har det også investert i det siste innen teknologisk utstyr. 

Både journal- og timebestilling, ultralydteknologi, digital kommunikasjon med annet helsepersonell og treningssystemer har blitt oppgradert.

Bevisst satsning
Daglig leder Kjetil Nord- Varhaug sier at det å investere i den nyeste teknologien er en bevisst satsning.

– Vi vil være den klinikken som har det beste å tilby pasientene/kundene. Det skal være enkelt å bestille time, finne riktig diagnose og få rask opptrening.

Tidlig ute med Helsenett
Kjetil forteller at de har et stort samarbeidsnett med annet helsepersonell, og at det derfor er viktig å kommunisere enkelt med både sykehus, fastlege, røntgeninstituttene og med annet helsepersonell. – Vi var tidlig ute med å koble oss opp med Helsenett, et digitalt og sikkert kommunikasjonsnett.

Les også artikkelen «Alle helsetjenester i nærheten»

Det nyeste innen ultralydteknologi
Siste nytt er Capture, et program som gjør det mulig å lagre ultralydbilder slik at pasientene selv, og annet helsepersonell kan få tilgang til bildene. – Dette er en nyutvikling, og vi er en av de første som tar dette i bruk, forteller Kjetil stolt. Han tilføyer at klinikken har det aller siste når det gjelder ultralyd-teknologi, og det beste utstyret for å ta ultralydundersøkelse av muskel og skjelett.

Robotteknologi
Quantum 1080 er et teknologisk test- og treningssystem som de, sammen med Olympiatoppen, er ganske alene om å tilby. – Dette er innovativ robotteknologi som brukes for å teste og trene kraft, hastighet og spenst. Det brukes både i rehabilitering av pasienter og til prestasjons-forbedring av utøvere, forteller han.

Dekke teknologisk behov i nærområdet
Det siste innkjøpet innen test- og trening er Fitlight, et system for å teste koordinasjon og reaksjonsevne. – Vi ønsker å være en god samarbeidspartner med nærområdet på Bryn-Helsfyr, og da Vålerenga Idrettsforening så nytten av et slikt apparat gikk vi til innkjøp av det, avslutter Kjetil.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Kjetil Nord-Varhaug Tekno BH (002) Kjetil Nord-Varhaug Tekno BH (002) Apexklinikken Plager m heading Apexklinikken Plager m heading Apexklinikken Behandlingstilbud Apexklinikken Behandlingstilbud