Studenter blogger om Nexans
Gå tilbake

Studenter blogger om Nexans

9. februar 2012

Nexans, med hovedkontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, har som del av sin rekrutteringsstrategi lansert Energistudentene.no.

Fem studenter blogger
Fire studenter fra NTNU i Trondheim og en fra Chalmers i Gøteborg skal blogge om sin studenthverdag, om deres møte med Nexans og ellers andre ting som opptar dem. Fra og med i dag kan du følge bloggerne på Energistudentene.no.

Gjøre Nexans kjent
«Kampen om de beste hodene som de er snakket så mye om er nå virkelig i gang og vi håper at vi med dette kan starte en langsiktig satsning på å gjøre Nexans mer kjent blant fremtidige arbeidstakere», skriver selskapet i en melding.

Endret kommunikasjonsmønster
Unge i dag, den såkalte Y-generasjonen, har ifølge Nexans et kommunikasjonsmønster enn de som er ute i arbeidslivet i dag og det er dette selskapet prøver å møte dem på med dette prosjektet. –  Jeg er spent og har store forventninger, sieren ikke navngitt talsperson for selsskatet. Han legger til at dette ikke er ment som et engangs stunt, men at bloggen er ment å eksistere en god stund framover og at man i samarbeid med kommunikasjonsavdelingen jobber med videre utvikling av konseptet.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_3183 _MG_3183