Storstilt modernisering av Brynsveien 2-4
Gå tilbake

Storstilt modernisering av Brynsveien 2-4

14. juni 2011

– 42 års familietradisjon på Bryn-Helsfyr

Jahre Eiendom AS foretar nå en omfattende innvendig og utvendig modernisering og oppussing av sitt kombinasjonsbygg, Brynsveien 2-4, som også har vært selskapets eget tilholdssted siden 1969.

Brynsveien 2-4 rommer til sammen 2.600 kvm, fordelt på kontor-, lager- og verkstedsarealer. Eiendommen er sentralt beliggende i næringsområdet Bryn-Helsfyr i Oslo, med nærhet til Brynseng T-banestasjon, Bryn togstasjon, busslinjer og E6.

Energieffektivt
Alle vinduer skal skiftes, og det skal installeres et balansert ventilasjonsanlegg med kjøling. Toalettene ble pusset opp i 2007 og året etter ble sentralvarmeanlegget oppgradert med varmepumpe. Dette bidro til å gjøre bygget mer energieffektivt.

– Nye vinduer og nytt ventilasjonsanlegg vil gjøre Brynsveien 2-4 ytterligere energieffektivt og bidra til lave felleskostnader for leietakerne, sier Lars Olav Jahre i Jahre Eiendom AS. Sammen med sin søster representerer han 3. generasjon eiere i familiebedriften, som de overtok fra sin far i 2006.

Jahre forteller at bygget i tillegg får adgangskontroll på ytterdører og bredbånd. Fasaden utbedres, og både utvendige og innvendige overflater behandles og males.

Lasterampen langs byggets fasade gjør varelevering og flytting enkelt. Samtlige moderniseringsarbeider skal være ferdige i løpet av høsten 2011.

Fra diesel til eiendom
Det var Jahre Diesel AS som bygget Brynsveien 2-4 i 1969. Eiendommen skulle fungere som hovedkontor for virksomheten, som ble startet av Olav S. Jahre i 1934 som verksted for reparasjon av busser og lastebiler. Virksomheten ble senere spesialverksted for dieselmotorer og -utstyr. Jahre Diesel var et av de eldste dieselverkstedene i landet, før det utviklet seg til eiendomsselskapet Jahre Eiendom AS.

Den tradisjonsrike familiebedriften har fortsatt tilhold i eiendommen, og er en av mange veteraner som på nært hold har kunne følge den rivende utviklingen i området de siste tiårene. Jahre Eiendom har vært deltaker i Bryn-Helsfyr-prosjektet – et langsiktig samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet – siden 2008.

– Vi registrerte at Bryn-Helsfyr-samarbeidets innsats bidro til en gradvis styrking av områdets anseelse og identitet som et attraktivt næringsområde. Som langsiktig aktør i området syntes vi derfor det var naturlig å delta, sier Jahre.

Ledige lokaler
Per i dag er cirka 550 kvm kontorlokaler i Brynsveien 2-4 ledig for utleie. – Av disse er 230 kvm i 4. etasje – med flott utsikt over området og sentrum, sier Jahre. – Arealene kan innredes etter ønske og eventuelt deles inn i mindre enheter på ned til 50 kvm.

I byggets 3. etasje er det 320 kvm ledige lokaler. Også her kan lokalene tilpasses leietaker, til eksempelvis cellekontorer eller åpne løsninger.  Faste, oppmerkede parkeringsplasser kan leies. Utleien håndteres av Sandia Megling AS, som har spesialisert seg på næringseiendom på Bryn-Helsfyr og selv har tilhold i området.

I godt selskap
Jahre Eiendom er en av 25 deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet, som siden 2001 har arbeidet for en tydelig og enhetlig identitetsbygging av området som et av fremtidens næringssentre i Oslo. De andre deltakerne er Aberdeen Asset Management, Fearnley Finans Eiendom, Vital Eiendom, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, NAF, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Sigellen, P.S. Eiendom, Østensjøveien 43 AS, AF Gruppen, Schage Eiendom, Eiendomsselskapet Argentum og Timms Reperbane.Bilder:Fra diesel til eiendom: Jahre Eiendom AS foretar en omfattende modernisering av Brynsveien 2-4, som har vært i selskapets eie siden det ble reist som Jahre Diesels hovedkontor i 1969.(Foto: Jahre Eiendom AS).For ytterligere informasjon, kontakt:
Lars Olav Jahre, Jahre Eiendom AS
Telefon: 95 80 11 12
E-post:
loj@jahreeiendom.no
www.bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Brynsveien 2-4 1969 Brynsveien 2-4 1969