Stor kontrakt med Avinor
Gå tilbake

Stor kontrakt med Avinor

1. desember 2014

Datametrix skal bygge datanettverk for over 100 millioner kroner.

Datametrix, som hat hovedkontor i Grenseveien 95 på Bryn-Helsfyr, har inngått rammeavtale med Avinor om å bygge ut datanettverksløsninger på norske flyplasser de neste 3 årene. Første prosjekt, utbygging av IKT-infrastruktur i den nye terminalen på Oslo Lufthavn, er allerede iverksatt.

– Avtalene har stor strategisk verdi for Datametrix, det er en leveranse som går rett inn i vår kjernekompetanse. Avinor eier og drifter noen av de viktigste infrastruktur-knutepunktene i Norge, og det å få levere IKT-infrastrukturene til disse tar vi som tillitserklæring, sier fungerende administrerende direktør Jostein Kirkerød i Datametrix.

Rammeavtalen i kombinasjon med leveranser av IKT-infrastruktur til Oslo Lufthavn gir en total kontraktsverdi på over 100 millioner kroner i avtalens løpetid.

– Kvalitet i leveransene og driftsstabiliteten som Datametrix skal levere i rammeavtalen, er svært viktig for Avinor. Ettersom Datametrix har høy kompetanse, gode løsninger og ikke minst meget god leveringsevne ventes dette å bli godt ivaretatt, sier områdeleder Karl Otto Jansen i utbyggingsprosjektet ved Oslo Lufthavn.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Avinor, arkivfoto)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email