Sterk vekst i utførte EU-kontroller
Gå tilbake

Sterk vekst i utførte EU-kontroller

26. mai 2008

NAF gjennomførte over 41 000 EU-kontroller i løpet av årets fire første måneder – en vekst på over 19 prosent fra i fjor, i henhold til NAF.no. NAF er nå den eneste nasjonale aktøren som gjennomfører EU-kontroller uten å samtidig tilby verkstedtjenester.

– Pågangen på NAF-sentrene landet over har vært stor, og vi gjennomfører nå langt flere EU-kontroller enn før. Vi er glade for at medlemmer og andre kunder velger NAF som en nøytral kontrollør for sine biler, forteller direktør i NAF Bilteknikk, Lars Borger Hansen.

NAF utførte nærmere 6700 flere EU-kontroller (Periodisk Kjøretøykotroll) i første tertial i år i forhold til i fjor. Med en vekst på 19,4 prosent tar NAF dermed nye markedsandeler i et viktig satsningsområde for organisasjonen. Denne uken kom også nyheten om at Statens Vegvesens trafikkstasjoner legger ned sitt tilbud om EU-kontroll, og NAF er dermed den eneste nasjonale, uavhengige tilbyderen av EU-kontroller.

– Vi har investert mye i flere nye anlegg og moderne utstyr på våre over 50 testestasjoner, og er godt posisjonert for videre vekst, mener Hansen i NAF Bilteknikk.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email