Statoil forlenger outsourcingkontrakt med CGI Bryn-Helsfyr | Statoil forlenger outsourcingkontrakt med CGI
Gå tilbake

Statoil forlenger outsourcingkontrakt med CGI

6. mars 2013

Statoil har valgt å forlenge sin brukerstøttekontrakt med CGI i Norge, som har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr.

Den flerfunksjonelle brukerstøtten benyttes ifølge en pressemelding av Statoils 20 000 medarbeidere i 36 land. Avtalen forlenges til 2016 med mulighet til ytterligere ett års forlengelse frem til april 2017.

CGI hatt ansvaret for å levere forretningsprosesstjenester til Statoil i ti år har. CGIs multifunksjonelle brukerstøtte gir Statoil-ansatte over hele verden ett eneste kontaktpunkt for forespørsler omkring IT, personale, finans, innkjøp, kommunikasjon og anlegg.

«Sammen har vi utviklet en moderne og fleksibel tjeneste av høy kvalitet, der de viktigste leveransesentrene befinner seg i Stavanger og i Manila i Filippinene», skriver CGI i meldingen.

– Vi er glade for at Statoil fortsetter å vise oss tillit som en av deres viktigste IT-leverandører. CGI leverer den bransje- og teknologiekspertisen som kreves for å støtte Statoil på områder som er strategiske for selskapets forretningsvekst. Vår evne til å kombinere lokale og internasjonale leveranser er spesielt viktig her, og vi er stolte over å kunne tilby kvalitetstjenester til Statoils medarbeidere over hele verden, døgnet rundt sju dager i uken. Denne kontraktsforlengelsen gir oss mulighet til å fortsette å utvikle et stadig bedre servicetilbud til Statoil-brukere rundt om i verden, sier Gisle M. Eckhoff, administrerende direktør i CGI i Norge.

Personbildet: Gisle M. Eckhoff, administrerende direktør i CGI i Norge (Foto: CGI)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Grenseveien 86 Kroppet Midz Grenseveien 86 Kroppet Midz