Stadig flere tar imot gjestene i skyen
Gå tilbake

Stadig flere tar imot gjestene i skyen

20. november 2017

Norsk eiendomsbransje adopterer ny teknologi raskt. En skybasert løsning for besøksregistrering har blitt en suksess internasjonalt og spesielt i Norge, hvor Entra har vært en døråpner.

Proxyclick, en abonnementsbasert skyløsning som digitaliserer besøksregistreringen i kontor- og næringsbygg, opplever suksess på verdensbasis. Så langt er rundt 10 millioner besøkende i over 50 land registrert og noen velkjente kunder er Audi, L’Oréal, Airbnb og PepsiCo.

Og selv om Norge er et lite land, har Proxyclick en stor andel av volumet her. Eiendomsbransjen i Norge adopterer ny teknologi mye raskere enn i de fleste andre land og Norge er blant topp-5-markedene i volum.

I Norge var Entra, et av landets ledende eiendomsselskaper, først ute med å ta i bruk løsningen. Etter en anbudsrunde i 2014 falt valget på Proxyclicks sky- og abonnementsbaserte løsning. Entra bruker besøksløsningen ved 10 lokasjoner definert som flerbrukerbygg, der i blant  kontorbyggene i Grenseveien 92 og Strømsveien 96 på Bryn-Helsfyr.

Slik fungerer løsningen

Gjestene registreres automatisk i programvaren ved møteinnkalling via elektroniske kalendre og velkomstprosessen begynner umiddelbart ved at gjesten får en invitasjon med alle møteopplysninger. Ved ankomst sjekker de enkelt inn via en iPad-kiosk og en navnelapp skrives ut. Verten blir umiddelbart varslet via SMS, e-post eller 3.-partsapplikasjoner som Skype for Business eller Slack.

Videre kan verten få et bilde av gjesten når gjesten sjekker inn, noe som er praktisk hvis man ikke har møttes tidligere. Og grensesnittet kan settes opp med en rekke funksjoner som at gjesten kan få WiFi-kode, valg om foretrukket kaffe m.m.

Sikkerheten ivaretas blant annet gjennom at resepsjonist eller besøksansvarlig i bygget alltid har oversikt over besøkende. Hvis eksempelvis brannalarmen går, kan vedkommende sende ut SMS-varsel til alle besøkende med instruksjoner for evakuering.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
entra_proxyclick_2 entra_proxyclick_2