Søker årets digitaliseringsleder
Gå tilbake

Søker årets digitaliseringsleder

18. oktober 2016

Atea søker etter den personen som fortjener tittelen ”Årets Digitaliseringsleder 2016” til sin nyetablerte pris. Kanskje kjenner nettopp DU han eller henne?

Prisen er en heder til personen som med sin organisasjon, navigerer i det nye, digitale landskapet og som inspirerer sine ansatte og kunder til å best anvende og forstå teknologien – rett og slett den som tegner opp det nye kartet.

Årets digitaliseringsleder er en ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med et teknologisk landskap i rask endring. En leder som gjennom et tydelig utviklingsfokus har tilrettelagt for nye og smartere måter å jobbe på digitalt, og som inspirerer medarbeidere til å se nye muligheter i ny teknologi.

– Den hurtige endringstakten i det digitale landskapet påvirker alle bransjer og krever stødig lederskap. Ledere i dag må tilrettelegge for nye og smartere måter å jobbe på digitalt, kombinert med evnen til å inspirere medarbeidere til å se nye muligheter innen produkt og -tjenesteutvikling. Atea vil å hedre de lederne som forstår nytteverdien av og klarer å optimalisere de nye teknologiske mulighetene og som best benytter dette i praksis, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea.

Prisen deles ut under Atea Community i Telenor Arena 10. november og er i tillegg til heder og ære, roboten AV-1. Denne er utviklet av den norske bedriften No Isolation, med formål å motvirke ensomhet og isolasjon for langtidssyke barn.

Her nominerer du din kandidat, mens pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilder:

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email