Snart ferdigstillelse og nye leieavtaler i nybygget Brynsveien 16
Gå tilbake

Snart ferdigstillelse og nye leieavtaler i nybygget Brynsveien 16

20. februar 2021

Nybygget Brynsveien 16 nærmer seg ferdigstillelse og har nå fått to nye leietakere for til sammen 1 886 kvm.

Bygget blir på ca. 6 737 kvm fordelt på fem etasjer pluss 3 plan med parkeringskjellere under bakken. Nybygget bindes sammen med eksisterende bygg i Brynsveien 18 på ca. 6 500 kvm. Byggingen startet i 2019 og planlegges ferdigstilt i tredje kvartal 2021.

Det er eiendomsaktøren IK Gruppen som utvikler nybygget sentralt på Bryn. Selskapet vil samlokalisere egen virksomhet i deler av nybygget, og tilbyr eksterne leietakere resterende arealer bestående av moderne kontorer, fellesfunksjoner og arealer egnet for lager og showroom.

Nye leieavtaler

Nå har IK Gruppen signert leieavtaler på tilsammen 1 886 kvm i nybygget. Invacare AS leier 463 kvm i byggets fjerde etasje, og 798 kvm lager/verksted i eiendommen Østensjøveien 19 like ved. I tillegg har Viking Outdoor Footwear AS leid 1 423 kvm i nybyggets tredje etasje. Dermed er det totalt ca 2 600 kvm ledige arealer i første og andre etasje, og det jobbes nå med en til to større aktører på de resterende etasjene.

Samtidig har Reklamegaver AS har leid 325 kvm i det eksisterende bygget i Brynsveien 18, hvor det dermed gjenstår ca. 1 500 kvm ledig kontor og ca. 1 000 kvm ledig lager.

Les også: «Konsulentselskap fra sentrum til Helsfyr»

Moderne og fleksibelt

Prosjektet er designet av Aart Arkitekter. Arealene fordeler seg på fem etasjer over bakkeplan og tre kjelleretasjer med både bil- og sykkelparkering.

Eiendommen blir energieffektiv med nyeste teknologi innen belysning, oppvarming/kjøling og ventilasjon. Fasadene får et moderne preg med store vindusflater, og i sammenføyningen mellom byggene blir det et stort, lyst atrium i glass. Det legges gjennomgående stor vekt på fleksibilitet og mulighet for leietakertilpasninger innendørs, og takhøyden i 1. etg er på hele 4,5 meter.

– Dette blir en moderne, attraktiv eiendom med et allsidig og fleksibelt tilbud av kontorer, lager, showroom og fellesfunksjoner – nær sentrum og med byens beste tilgjengelighet via vei og kollektivt, sier Kent Brunvoll i Maya Eiendom.

Samlokaliserer på Bryn

IK Gruppen, som investerer i, utvikler og drifter eiendom i Oslo og Akershus, har de siste årene kjøpt stadig flere eiendommer på Bryn. Inklusiv nybygget består Bryn-porteføljen av 11 eiendommer på totalt ca. 36 mål med ca. 43 000 kvm næringsareal.

Gruppens selskaper og vel 44 ansatte har lenge vært spredt på flere ulike lokasjoner i andre deler av Oslo.

– Etter en grundig helhetsvurdering valgte vi å samlokalisere i egen eiendom på Bryn, et område som blir stadig mer attraktivt. I tillegg til nye skreddersydde lokaler i et flott bygg får vi her en unik tilgjengelighet, noe som er veldig viktig med mange ansatte som er mye på farten, sier Brunvoll.

Les også: «Leier hel etasje på Helsfyr i 10 år»

Bidrar til områdeutviklingen

Eiendommen ligger lett tilgjengelig fra både Tvetenveien og Østensjøveien, med få minutters gange til både Brynseng og Helsfyr kollektivknutepunkt. Den får et stort, grønt uteområde og bedriftsrestaurant åpen for både leietakere og publikum.

– Bryn-Helsfyr-området er i rask utvikling til et mer levende og publikumsvennlig område, og samarbeid og helhetlig tenking er viktig. Vi ønsker å bidra til områdeutviklingen, og har lagt vekt på dette i utformingen av eiendommen, avslutter Brunvoll.

IK Gruppen v/Maya Eiendom er deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der over 20 eiendomsaktører samarbeider og driver omdømmebygging av området som attraktivt nærings- og boligområde.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email