Sluker 5000 kvm og fyller opp nok et bygg på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Sluker 5000 kvm og fyller opp nok et bygg på Bryn-Helsfyr

15. september 2009

Bryn-Helsfyr tiltrekker seg nye leietakere. Nylig har Tremiljø, Inside, CMA asset management og NAV inngått avtaler om leie av totalt ca 5000 kvm i det populære næringsområdet i Oslo.

Det allsidige næringslivet blomstrer på Bryn-Helsfyr i Oslo, som i liten grad har merket sviktende interesse i de urolige økonomiske tidene. Nå melder området rett øst for sentrum om fire nye leieavtaler for tilsammen over 5000 kvadratmeter og nok et fullsatt bygg.

CMA asset management har inngått en avtale med Bryn Eiendom om leie av 982 kvm i 2. etasje i Østensjøveien 32.

Inside AS har inngått en avtale om leie av 613 kvm kombinasjonslokale i Østensjøveien 18.

Tremiljø AS, leverandør av massive gulv og parkett, har nylig flyttet fra Østensjøveien til Nils Hansens vei 2 etter å ha inngått en avtale med Bryn Eiendom om leie av et kombinasjonslokale på 425 kvm.

NAV har inngått leieavtale med Grenseveien 90 AS, som er et heleid datterselskap av AS Sigellen, om leie av vel 3000 kvm kontorer i bygget med samme adresse, som dermed er fullt utleid.

– Et godt og allsidig produkt
Nærheten til sentrum, unik tilgjengelighet via vei og kommunikasjon og et komplett fasilitetstilbud oppgis som gjennomgående begrunnelser for at leietakere velger Bryn-Helsfyr. – Området har mye å skilte med for den rasjonelle, profesjonelle beslutningstakeren. Det er rett og slett et meget godt og allsidig produkt for pengene, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet.

Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Samarbeidspartnere i prosjektet er for tiden Bryn Eiendom, Sigellen, Gasmann Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, P.S. Eiendom, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen og Jahre Eiendom.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email