Slik blir neste byggetrinn i Bruvin Park på Bryn
Gå tilbake

Slik blir neste byggetrinn i Bruvin Park på Bryn

3. april 2023

Byutviklingen fortsetter i Bryn-Helsfyr-området. Nå planlegger Maya byggestart for neste trinn i kontoreiendommen Bruvin Park – nærmere bestemt Østensjøveien 14B-D, på Bryn. Byggetrinnet ligger i forlengelse av Brynsveien 16 som stod ferdig i slutten av 2021, og blir ifølge utvikleren et moderne, funksjonelt og miljøvennlig nybygg med gode kvaliteter.

Totalt vil Bruvin Park da være på ca. 30 000 kvm BTA med ca. 210 p-plasser.

Les også: «Leieavtaler og boligbygging på Bryn og Helsfyr»

Østensjøveien 14B-D blir siste del av Bruvin Park, som også består av det nylig ferdigstilte nabobygget i Brynsveien 16 – som igjen er knyttet sammen med Brynsveien 18. Byggestart i Østensjøveien 14 B-D er planlagt i løpet av sommeren eller høsten 2023 med estimert ferdigstillelse i andre eller tredje kvartal 2025.

Byggene deler flere funksjoner og fasiliteter, og det blir en intern gjennomgang i U1 og U2 som knytter de tre byggene sammen.

Prosjektet er tegnet av AART arkitekter. Arealene fordeler seg på fem etasjer over bakkeplan og kjelleretasjer med både bil- og sykkelparkering.

Les også: Les også: «På plass i fullsatt nybygg- vil utvikle naboeiendommer i samme stil

Moderne og miljøvennlig

Eiendommen blir ifølge maya energieffektiv, med nyeste teknologi innen belysning, oppvarming/kjøling og ventilasjon. Det jobbes med BREEAM sertifisering av prosjektet.

«Innvendig gir et atrium bygningen et åpent inntrykk og knytter alle funksjonene sammen. Utvendig vil bygningen fremstå som robust og dynamisk i bybildet med fasade i naturstein og komposisjonen av takhøye vinduspartier. Dermed blir dette en bygning som ikke bare er til glede for bedriftene, men også gir noe tilbake til byen», ifølge prospektet.

Etasjeplanen for første, andre og tredje etasje er på ca. 2100 kvm BTA, mens fjerde og femte etasje er på ca. 900 kvm BTA. Arealene kan ifølge Maya deles av til flere leietakere per plan.

Les også: «Leier 7050 kvm og etablerer nytt proffsenter i Østensjøveien

Fleksibelt med gode kvaliteter

«Det legges gjennomgående stor vekt på fleksibilitet og mulighet for leietakertilpasninger innendørs. Det leveres gjennomgående god standard, og lokalene vil skreddersys sammen med nye leietakere. Bygget har store vindusflater som sikrer lyse og gode arbeidssoner.  Østensjøveien 14 B-D blir en moderne, attraktiv eiendom med et allsidig tilbud av kontorer, lager, showroom og fellesfunksjoner», skriver utvikleren.

En bedre hverdag for alle ansatte

Østensjøveien 14B-D tilrettelegges for å gjøre jobbhverdagen enkel og sømløs, med flere tilbud og fasiliteter av god kvalitet. Her er det tilgang på treningsrom, dusj og garderober, innendørs sykkelparkering, parkeringsplasser, personalrestaurant og mulighet for større møte/kursrom og areal til sosiale arrangementer. Østensjøveien 14B-D knyttes sammen med det nylig ferdigstilte nybygget i Brynsveien 16 hvor det er kantine og flotte fellesområder.

MAYA er det mest kjente varemerket i konsernet IK Gruppen, som investerer i, utvikler og drifter eiendom i Oslo og Akershus. Selskapet har over tid blitt en stor eiendomsaktør på Bryn, der porteføljen idag består av 13 eiendommer på totalt ca 36 mål med ca 43 000 kvm næringsareal.

Les mer om Bruvin park her!

Kilde og bilder: Maya.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email