Skolerer IT-folk fra eget kurssenter på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Skolerer IT-folk fra eget kurssenter på Bryn-Helsfyr

21. mai 2014

Arrow ECS er blant Europas største kursleverandører og en verdiøkende distributør av IT-infrastruktur og -løsninger. I Norge ligger kontorer og kurssenter i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr.

Arrow ECS Education er en del av Arrow Enterprise Computing Solutions (ECS), et datterselskap av Arrow Electronics Inc. Selskapet opererer i 24 land i Europa, og har spesialisert seg innen distribusjon av løsninger for infrastruktur og tjenester i områdene bedriftsservere, lagring, programvare og virtualisering for profesjonelle i databransjen.

Sertifiserte instruktører og virkelighetsorienterte kurs

Alle kursinstruktørene Arrow ECS benytter har tung kompetanse og er leverandørsertifisert for å holde kurs om produkter og løsninger fra kjente IT-aktører som VMware, IBM, Symantec, Citrix, EMC og Trend Micro.

Blant annet er selskapet VMware-godkjent kurssenter (VATC), IBM Authorized Training Partner (ATP), Symantec Authorized Education Delivery Partner (SAEDP), Citrix Partner Authorized Learning Center (CALC), EMC Training Partner og Trend Micro Training Partner. Vi har også via vårt oppkjøp av Computerlinks nå F5 Networks og Palo Alto Networks i vår kurs portefølje.

– Alle våre instruktører er sertifisert og har mange års erfaring fra større server-miljøer. Vi knytter pensumet i kursene til den virkelige verden, så den enkelte deltaker raskt kan bruke lærdommen i sitt eget produksjonsmiljø, sier Cathrine Rosén Olsen, Business Unit Director hos i Arrow ECS på Bryn-Helsfyr.

Selskapet tilbyr både åpne kurs, bedriftsinterne kurs og workshops.

– Som IT-aktør får du økt tillit og kan selge mer ved å dokumentere dine kunnskaper og holde deg oppdatert. Gode kurs gir trygghet i dialog med kolleger og kunder, og øker karrieremulighetene, sier Rosén Olsen. Hun legger til at Arrow ECS også er et Autorisert Prometric, Pearson VUE og Kryterion testsenter.

Utleie av kurs- og møtelokaler

Det er også mulig å leie Arrow ECSs profesjonelle fasiliteter til egne kurs og møter. Alle våre flotte kursrom har PC’er, projektor og whiteboard for opptil 12 personer.

– Kommunikasjonsknutepunktet Bryn-Helsfyr har en unik tilgjengelighet via kollektivt og vei. Våre lokaler i Grenseveien 86 er moderne og av høy profesjonell standard. Her er alt utstyr man trenger for å holde vellykkede kurs og møter, avslutter Rosén Olsen.

Mer om kurstilbudet her:  http://edu.arrowecs.eu/no/

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Grenseveien 88 Grenseveien 88 Grenseveien 86 og 88 Grenseveien 86 og 88