Skap ditt unike bedriftsarrangement i ny storstue på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Skap ditt unike bedriftsarrangement i ny storstue på Bryn-Helsfyr

15. mai 2006

Hvem sier at du må langt ut av byen for å skape de unike rammene rundt lanseringen, kundemiddagen, firmajubileumet eller kick-off’et? I Eventhallen på Bryn-Helsfyr kan du skreddersy lokaler, innredning, lys, lyd og atmosfære for alle tema du måtte ønske. – Vi startet for fullt i januar og kan idag tilby lokaler fullt utstyrt og med catering til de fleste arrangement, sier Jannick Jessen, daglig leder i Eurotek Lyd & Lys AS.

I januar i år åpnet Eventhallen i Nils Hansens vei 4, med sine første arrangement for private kunder. Lokalene har raskt etablert seg som områdets nye storstue og det har allerede vært private arrangementer hvor blant annet Briskeby og Jahn Teigen har opptrådt.

Jannick Jessen er daglig leder i Eurotek Lyd & Lys AS som eier Eventhallen. Han kan fortelle at lokalene er spesielt godt egnet for events og kick off’s. – Dette er, sammen med private selskaper og konferanser for næringslivet, hovedområder vi satser på, sier han.

Lokalene er store og lyse med en kapasitet på opptil 600 gjester og er plassert sentralt på Bryn-Helsfyr. – De fleste bedrifter har flere små og store arrangementer for kunder og ansatte hvert år, og bruker ofte mye tid og penger på planlegging, transport og gjennomføring av disse, sier Jessen. – I vårt lokalområde finnes det nesten 5000 virksomheter – og vi ønsker å gjøre flere av disse klar over hvilke muligheter Eventhallen kan by på, avslutter han.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Jannick Jessen
Eurotek Lyd & Lys AS/ JAP/ Eventhallen

Mob: +47 92 01 15 15
Tel: +47 23 05 45 45
E-post: jannick@eurotek.no
Web: www.eventhallen.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email