Skal styrke Jabra Norges satsing på samarbeidsløsninger
Gå tilbake

Skal styrke Jabra Norges satsing på samarbeidsløsninger

28. september 2020

Jabra Norge i Brynsveien 13 vokser kraftig i bedriftsmarkedet og har ansatt Dan Hesketh som del av satsingen på samarbeidsløsninger. 

Selskapet, som er et av mange IT- og teknologiselskaper i Bryn-Helsfyr-området, har fått ekstra mye å gjøre i en periode der så godt som alle virksomheter trenger løsninger for god kommunikasjon og samhandling mellom ansatte på ulike lokasjoner.

Dan Hesketh begynte som Senior Product Marketing Manager innenfor samarbeidsløsninger 1. september. Han kommer fra Huddly, hvor han har hatt ulike roller og sist stillingen som markedssjef.

Jabras produkter omfatter blant annet hodesett og høyttalertelefoner for kontorbruk og samarbeid. Selskapet har også nylig gått inn i videokonferansemarkedet med PanaCast, en kompakt videoenhet for små møterom. Ved hjelp av kunstig intelligens setter PanaCast sammen 180-graders 4K-video fra tre minikameraer i ett bilde.

Les også: «Deilig å være dansk i Norge: Jabra rir på medgangsbølge»

– Jeg gleder meg til å bidra med lang erfaring fra videomarkedet i Jabras reise mot å ta en nøkkelposisjon i AV-markedet, sier Dan Hesketh.

Jabra lanserte også nylig Evolve2, oppfølgeren til selskapets markedsledende UC-hodesettserie Evolve. Serien har en rekke nye egenskaper, som Microsoft-versjoner med dedikert Teams-knapp for øyeblikkelig tilkobling til møter og kollegaer.

– Måten vi jobber på har endret seg mye på få måneder. Bedrifter har behov for teknologi som gjør at ansatte på hjemmekontor og team på ulike lokasjoner kan samarbeide og kommunisere godt. Jabra er veldig godt posisjonert i forhold til dette, avslutter Dan Hesketh.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
500 Nordics Demo Day - Image by Dan Taylor - dan@heisenbergmedia.com 500 Nordics Demo Day - Image by Dan Taylor - dan@heisenbergmedia.com PanaCastLifestyle1_med PanaCastLifestyle1_med