Skal legge 75.000 tonn asfalt
Gå tilbake

Skal legge 75.000 tonn asfalt

25. januar 2017

Lemminkäinen Norge har vunnet prestisjekontrakten om asfaltering av Torp Sandefjord lufthavn.

Lemminkäinen Norge, som har hovedkontor i Grenseveien 92 på Bryn-Helsfyr, opplyser i en pressemelding at de har blitt tildelt kontrakten om asfaltering av Torp Sandefjord lufthavn.

Asfaltering av flyplasser stiller store krav til logistikk, noe Lemminkäinen har god erfaring med fra tidligere flyplassprosjekter. Arbeidene starter til våren, og skal være ferdige i november 2017, og av hensyn til flytrafikken vil arbeidene foregå på natten.

– Vi er veldig glade for å ha vunnet kontrakten for asfaltering av Torp Sandefjord lufthavn, et signalprosjekt for Lemminkäinen Norge, sier Åsbjørn Skrettingland, direktør for kunde og salg i selskapet.

Marthinsen & Duvholt er hovedentreprenør for prosjektet, som inkluderer bygging av nye skuldre, ny snuplass, etablering av nytt overvannssystem og asfaltering av hele rullebanen, som Lemminkäinen Norge har fått ansvaret for.

– Vi bygger en egen prosjektorganisasjon på denne jobben, hvor logistikk vil spille en veldig viktig rolle. Vi ser frem til et godt samarbeid med både Torp Sandefjord lufthavn og Marthinsen & Duvholt, sier Skrettingland.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilde: Lemminkäinen)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email