Siste sesongen av Weeds på C More
Gå tilbake

Siste sesongen av Weeds på C More

17. oktober 2012

C More, som i Norge har hovedkontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, sender fra denne uken av siste sesongen av Jenji Kohans dramakomedie Weeds.

Ifølge en pressemelding vises det to episoder hver onsdag kl. 21.00 fra 17. oktober på C More Series. C More sine abonnenter har også mulighet til å se serien i C More Play.

”Weeds” har blitt nominert til et tjuetalls Emmy siden serien startet i 2005. Mary-Louise Parker har dessuten vunnet en Golden Globe og en Satellite Award for sin tolkning av den hardt arbeidende alenemoren Nancy Botwin. Nå er det på tide å ta farvel med denne forstadsmoren som i alle år har forsørget seg med marihuana salg.

I den åttende og avsluttende sesongen får vi vite hvordan det gikk med Nancy etter at hun ble skutt av en krypskytter som viste seg å være sønnen til hennes avdøde eksmann, agent Peter Scottson. Da Nancy har kommet seg etter ulykken skaffer hun og sønnen Silas (Hunter Parrish) seg jobb og ikke overraskende har det noe med marihuana å gjøre. Jennifer Jason Leigh spiller Nancys søster Jill, som har et forhold til både svogeren Andy (Justin Kirk) og Doug. Sistnevnte spilles av Kevin Nealon som i innledningen til en episode fremfører kjenningsmelodien ”Little Boxes” sammen med Steve Martin. Vi får høre denne klassikeren i flere ulike versjoner av blant andre Aimee Mann og melodiens opprinnelige artist Malvina Reynolds.

Sesong 8 av ”Weeds” har premiere 17. oktober kl. 21.00 på C More Series og Series HD

17. oktober: episode 1 og 2

24. oktober: episode 3 og 4

31. oktober: episode 5 og 6

7. november: episode 7 og 8

14. november: episode 9 og 10

21. november: episode 11 og 12

28. november: episode 13

 

Kilde og bilde: C More

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email