Sesongpremiere for Person of Interest på C More
Gå tilbake

Sesongpremiere for Person of Interest på C More

1. november 2012

C More, med norgeskontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, innleder sesong 2 av thrillerserien Person of Interest i morgen, fredag den 2. november.

I fjor høst hadde J.J. Abrams og Jonathan Nolans ”Person of Interest” norgespremiere på CANAL+. Ifølge en pressemelding er det nå klart for andre sesong, som nylig hadde USA-premiere. Jim Caviezel spiller en tidligere CIA-agent som sendes på oppdrag av den velstående einstøingen Mr. Finch (Michael Emerson). Duoen spaner på mennesker som kan være involvert i en forbrytelse, og prøver å forhindre det uten å vite om den de jager er offeret eller gjerningsmannen. Serien vises på C More Series og C More Series HD, samt vil ligge tilgjengelig i C More Play.

I ”Person of Interest” spiller Jim Caviezel (”The Passion of the Christ”, “Den tynne røde linjen”) den tidligere CIA-agenten John Reese, en einstøing i like stor grad som sin velstående oppdragsgiver Mr. Finch (Michael Emerson, Benjamin Linus i ”Lost”). Sammen prøver de å redde liv ved hjelp av opplysninger Mr. Finch skaffet myndighetene etter angrepet på World Trade Center. Den vanskeligste oppgaven er å sortere ut de personene Jim forfølger for å få oversikt om det er et offer eller en forbryter. I hælene har de politietterforskerne Carter og Fusco som spilles av henholdsvis Taraji P. Henson (Oscar-nominert for ”Den fantastiske historien om Benjamin Button”) og Kevin Chapman.

I innledningen av sesong to får Reese en mystisk beskjed fra maskinen med personopplysningene. Beskjeden hjelper han i søket etter Mr. Finch, som holdes fanget av Caroline ”Root” Turing (Amy Acker).

Hjernen bak ”Person of Interest” er Jonathan Nolan som sammen med broren Christopher Nolan har skrevet manus til blant annet ”Memento”, ”The Dark Knight” og ”The Dark Knight Rises”. Nolan har produsert ”Person of Interest” sammen med J.J. Abrams (”Lost”, ”Felicity”, ”Alias”).

”Person of Interest” – sesong 2 har norgespremiere 2. november kl. 21.00 på C More Series og C More Series HD.

Kilde og bilde: www.cmore.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email