Scandic Hotels velger Basware
Gå tilbake

Scandic Hotels velger Basware

18. desember 2008

Scandic Hotels har valgt Bryn-Helsfyr-selskapet Basware som leverandør av elektronisk fakturahåndteringssystem.

Scandic Hotels er Nordens ledende hotellkjede med 150 hoteller i ti land. Totalt 6 600 medarbeidere gjør reising komfortabelt og mulig for mange mennesker. Gjestene kommer fra hele verden og besøker hotellene både som ferie- og forretningsreisende.

”Vårt valg falt på Basware grunnet deres sterke tilstedeværelse i Norge og Skandinavia, samt deres posisjon som Norges ledende fagmiljø innen automatisering av innkjøp- og fakturahåndteringsprosessen. En annen viktig faktor var deres kontraktsmodul for håndtering av repeterende fakturaer som vil forenkle våre prosesser betraktelig,” sier Bente Heggelund, Director of Finance, Scandic Hotels, i en pressemelding.

To viktige bestanddeler for dem som jobber i Scandic, er arbeidet for et økologisk og sosialt bærekraftig samfunn. Dette tas det hensyn til i alt de gjør, hver dag, heter det i meldingen.

”Anskaffelse av løsning for elektronisk fakturahåndtering bygger på vårt verdigrunnlag som er aktivt arbeid for en redusert miljøbelastning og et bærekraftig samfunn. Ved å gå over til et sentralt fakturamottak med elektronisk håndtering og fokus på mottak av e-faktura vil Scandic redusere papirmengden vesentlig, oppnå stor reduksjon i forsendelser av internpost og få færre arkivhyllemeter,” sier Heggelund.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email