Scandic flytter hovedkontoret til Bryn
Gå tilbake

Scandic flytter hovedkontoret til Bryn

11. juni 2021

Nå har også Nordens største hotellkjede valgt Bryn-Helsfyr-området som lokasjon. Scandic Norge samler hovedkontor og salgskontor i helt nyoppussede lokaler i Brynsalléen 2 når eiendommen er ferdig totalrehabilitert i januar 2022.

Dette fremgår av en artikkel på Ne.no, der det også står at leiekontrakten gjelder 2.600 kvadratmeter og har en varighet på seks år.

Les også: «Med utsikt over Oslo-markedet: Krogsveen til Valle View»

Brynsalléen 2 gjennomgår en omfattende totalrehabilitering frem mot nyåpning i 2022, da Nordens største hotellkjede, Scandic, altså flytter inn i bygget.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, forteller i artikkelen at Brynsalléen 2 blir et moderne bygg som passer godt med selskapets krav til størrelse og tilgjengelighet.

Nær kollektivknutepunkt og eget Helsfyr-hotell

– Vi gleder oss til å flytte inn i nye og moderne lokaler på Bryn, og samle hovedkontoret og salgskontoret under ett og samme tak. Med kollektivknutepunkt rett i nærheten blir det enkel adkomst for både ansatte og besøkende. Dessuten får vi gangavstand til vårt største hotell i Norge, Scandic Helsfyr. Vi ser frem til en ny hverdag i nye lokaler, og mener vårt nye hovedkontor vil stå i stil med den offensive tankegangen vi har med oss i arbeidshverdagen.

Les også: «Fortsatt byutvikling og mange nye leieavtaler i Bryn-Helsfyr-området»

 

Scandic flytter inn i byggets 5. og 6. etasje, og tar med seg ca 170 ansatte inn i bygget som har totalt 11.300 kvadratmeter kontorarealer fordelt over 8. etasjer.

Les også: «Åpner landets største Scandic-hotell på Helsfyr»

Megler i Malling & Co Næringsmegling, Live Melhuus, forklarer at Brynsalléen 2 blir et attraktivt fullservice bygg med gode parkeringsmuligheter.

– Bygget totalrehabiliteres og får nytt inngangsparti, hyggelig uteområde, treningsrom, felles møteromsavdeling, bedriftsrestaurant i nordisk stil og 220 parkeringsplasser. Eiendommen ligger sentralt til på Bryn, med umiddelbar nærhet til E6 og kort vei til holdeplasser for tog, buss og T-bane.

Scandic er den første leietakeren som har signert leiekontrakt i bygget som eies av forvaltnings- og investeringsselskapet CapMan. Leiekontrakten gjelder 2.600 kvadratmeter og har en varighet på seks år.

Etter signeringen gjenstår om lag 8.700 kvadratmeter ledige lokaler i bygget.

Kilde: Ne.no
Flyfoto: Nyebilder.no
Illustrasjoner, Brynsalleen 2: Malling & Co / CapMan
Bilde av Scandic Helsfyr: Bryn-Helsfyr-samarbeidet

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email