SCA stadig blant verdens mest etiske selskaper
Gå tilbake

SCA stadig blant verdens mest etiske selskaper

12. april 2012

SCA, i Norge representert med kontorer i Grensesvingen 9 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har nok en gang blitt kåret til et av verdens mest etiske selskaper av det amerikanske Ethisphere Institute.

Ifølge en pressemelding fra selskapet anerkjenner Ethisphere selskaper som går lenger og demonsterer at forretningsetikk er avgjørende for selskapets varemerke og lønnsomhet.

For hvert eneste år intensiveres konkurransen i forbindelse med Ethisphere-rangeringen, og for de rekordmange bedriftene nominert for 2012 var ifølge meldingen intet unntak. Ethisphere evaluerte flere tusen selskaper fra over 40 bransjer. Listen over de nominerte for 2012 ble en rekord med hele 145 selskaper som overgår sine konkurrenter på etisk forretningspraksis. To svenske selskaper har klart å komme med på listen – SCA og Electrolux.

I en kommentar til utmerkelsen, uttaler Jan Johansson, administrerende direktør i SCA: «SCAs renomme på etisk forretningspraksis og bærekraftig utvikling differensierer selskapet og styrker våre konkurransefortrinn. Våre ambisjoner på dette området gjør oss mer attraktive for kunder, forbrukere og investorer, og genererer betydelige besparelser. SCA setter bærekraftig utvikling på toppen av agendaen, og vi er beæret av Ethisphere anerkjenner våre prestasjoner.»

Les mer på http://ethisphere.com/worlds-most-ethical-companies-rankings/

Ytterligere informasjon om SCA og bærekraftig utvikling finnes på www.sca.com/sustainability hvor konsernets siste bærekraft rapport kan lastes ned.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email