SATSer på skybasert kommunikasjon fra Intelecom
Gå tilbake

SATSer på skybasert kommunikasjon fra Intelecom

6. januar 2016

Bryn-Helsfyr-baserte Intelecom, en av Europas ledende leverandører av skybaserte kommunikasjonsløsninger for kontaktsenter, skal styrke Health and Fitness Nordic (SATS ELIXIA) med en komplett skybasert kommunikasjonsløsning for Norden.

Løsningen inkluderer IT, salg, kundeservice, sikkerhet, lønn, økonomi og utvikling. I tillegg kommer de 165 treningssenterfasilitetene i Norden til å ta i bruk kommunikasjonsløsningen.

– Da vi bestemte oss for å skifte ut det gamle utstyret vårt, ville vi ikke investere i et nytt eget system da vi på SATS ELIXIA ikke lenger har en egen lokal serverdrift. Vi søkte etter en leverandør som kunne tilby telefoni som tjeneste da en del av vår IT-strategi er å ta i bruk leverandører som tilbyr skybaserete løsninger, sier Peter Sandström, Nordic Infrastructure System Manager på SATS ELIXIA.

Med over 17 års erfaring var Intelecom en av de første i verden til å utvikle et skybasert kontaktsenter. Vår lokale nabobedrift på Bryn-Helsfyr har et fokus på innovasjon, og arbeider kontinuerlig med teknologi og produktutvikling.

– Det er veldig gøy å kunne levere en helhetlig løsning til SATS da de virkelig ligger i forkant med sky-tenking, krav til fleksibilitet og integrerte CRM-løsninger i flere land. De har hele tiden hatt høye krav og vi er veldig stolte og glade for tilliten, sier Thomas Rødseth, Vice President of Product & Marketing ved Intelecom Group AS.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her: https://www.intelecom.no/nyheter-eventer/pressemeldinger/intelecom-leverer-kontaktsenterlosning-til-sats-elixia-i-norge-sverige-og-finland/

Bilder: Bryn-Helsfyr-baserte Intelecom, en av Europas ledende leverandører av skybaserte kommunikasjonsløsninger for kontaktsenter, skal styrke Health and Fitness Nordic (SATS ELIXIA) med en komplett skybasert kommunikasjonsløsning for Norden.

Flyfoto: Nyebilder.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
OSLO 20150821Flyfoto av Bryn - Helsfyr for JPR.Foto: nyebilder.no OSLO 20150821Flyfoto av Bryn - Helsfyr for JPR.Foto: nyebilder.no