Satser enda tyngre på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Satser enda tyngre på Bryn-Helsfyr

20. september 2018

Bryn Eiendom har kjøpt ytterligere to eiendommer på Bryn, og eier nå ca. 106 000 kvm næringsbygg i området. – Vi er og blir langsiktige besittere, og nå gjør områdets utvikling mot en mer levende del av byen at det blir enda mer attraktivt, sier eiendomsforvalter Elin Nygaard.

Bryn Eiendom AS etablerte seg på Bryn allerede i 1969 og har gradvis bygget eiendomsporteføljen på Bryn-Helsfyr ved å kjøpe, utvikle, bygge og rehabilitere attraktive eiendommer.

I sommer kjøpte selskapet kontoreiendommene Østensjøveien 14 og Nils Hansens vei 13 på henholdsvis ca. 6.500 og 5.700 kvm.

– Vi er glade for å utvide Bryn-Helsfyr-porteføljen med to attraktive eiendommer, og synes timingen er god fordi det vil skje så mye positivt i området nå. Begge har meget god standard og sentral beliggenhet nær andre av våre eiendommer i området, sier eiendomsforvalter Elin Nygaard i Bryn Eiendom.

Les også: Kjøper stort område på Bryn for utvikling av nye boliger og kontorer

Topp tilgjengelighet gir vekst og forvandling

Ifølge Nygaard blir nærheten til sentrum og et av byens beste kommunikasjonstilbud et stadig viktigere trekkplaster på leietakere.

– Tilgjengelighet blir bare viktigere og viktigere når bedrifter så vel som boligkjøpere skal velge tilholdssted i Oslo. Dette er også hovedgrunnen til den spennende utviklingen vi ser her nå – der området har startet en forvandling mot en mer levende bydel der det blir enda bedre både å jobbe, bo, leve og oppleve, sier hun.

Bryn Eiendom var fra før av blant de største utleierne området. Etter de siste kjøpene har selskapet 13 eiendommer på totalt ca. 106.000 kvm fordelt på kontor-, kombinasjons- og lagerlokaler, auditorium, møterom, kantiner og treningssenter på Bryn. I tillegg eier Bryn Eiendom sammen med Helleli Eiendom Helsfyr Panorama som er på ca. 21.000 kvm.

Les også: Kjøper mer og vil etablere egen virksomhet på Bryn

Størrelse og fleksibilitet gir lojalitet

Ifølge Nygaard har Bryn Eiendom lyktes godt med en kombinasjon av størrelse og filosofien om å både utvikle, forvalte, drifte og vedlikeholde sine eiendommer. Selskapet har direktedialog med sine leietakere og en egen driftsavdeling som utfører vaktmester- og vedlikeholdstjenester.

– De fleste av våre leietagere har kunnet vokse og utvikle seg fleksibelt i våre lokaler. Etterhvert som behovene endres har vi nesten alltid gode løsninger å tilby. Vår store og varierte eiendomsmasse i området gir mange muligheter, og vi planlegger og utvikler stadig eksisterende og nye eiendommer i området, avslutter Nygaard.

Bryn Eiendom er en av over 20 deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der profesjonelle eiendomsaktører driver langsiktig omdømme- og merkevarebygging av området som et av Oslo og Hovinbyens mest attraktive bolig- og næringsområder.

Om Bryn-Helsfyr:
Bryn-Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei. Her jobber tusenvis av mennesker i store og små virksomheter innen alle bransjer. Omgitt av grønne boligområder, og mens fremtidens kunnskap spirer og gror ved skolene i området. Bryn-Helsfyr har en stolt historie som et av Oslos største og viktigste næringsområder. Den tette, levende byen vokser seg stadig nærmere, og det unike tilbudet innen miljøvennlig transport tiltrekker stadig flere fremtidsrettede virksomheter og beboere. Nå jobber byplanleggere og utviklere med å forvandle Bryn-Helsfyr til en enda mer levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen – der du kan jobbe, bo, leve og oppleve. Topp moderne boliger, skoler og barnehager reiser seg. Spennende virksomheter og flinke folk inntar fremtidens kontorer, og det dukker opp nye sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og aktivitetstilbud.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Flyfoto Bryn-Helsfyr. Foto: Nyebilder.no Flyfoto Bryn-Helsfyr. Foto: Nyebilder.no Nils Hansens vei 13-2 Nils Hansens vei 13-2 Bryn Foto Bryn-Helsfyr-samarbeidet Bryn Foto Bryn-Helsfyr-samarbeidet Østensjøveien_14-015 Østensjøveien_14-015