Sariba outsourcer SAP-driften til WM-data
Gå tilbake

Sariba outsourcer SAP-driften til WM-data

28. juni 2007

WM-data har innlemmet en ny kunde i sitt fleksible SAP driftskonsept og signert kontrakt med Sariba. Kontrakten går over 3 år og den initielle verdien er 3 MNOK.

Kontrakten omfatter etablering og drift av Saribas interne SAP systemer (housing / serverdrift, applikasjonsdrift, lagring og backup) basert på WM-data sin fleksible og skalérbare SAP driftsplattform. På sikt vil kontrakten også omfatte leveranse av SAP HR systemene til Saribas kunder som en ASP-tjeneste.

WM-data har over flere år utviklet en svært fleksibel og skalérbar driftsplattform for SAP basert på Fujitsu-Siemens’ Flexframe løsning. Med den innebygde virtualiseringsteknologien er løsningen svært effektiv med hensyn til å kunne sette opp test- og utviklingsmiljøer uten at det går ut over produksjonsmiljøet. Likeledes er det effektivt å skalére opp løsningen til å dekke brukernes økte kapasitetsbehov. Med Sariba som siste tilskudd har WM-data en håndfull kunder inne på sitt ”on demand” SAP driftskonsept.

– Vi forstod raskt at WM-data var profesjonelle på sitt område. I forhandlingene viste de seg å være svært kompetente, og i tillegg har de en bredde som gjør oss trygge på at vi har valgt en partner vi kan vokse videre med, sier adm.dir Steinar Sabbasen i Sariba.

– Det gleder oss at vår satsing som hostingpartner for SAP-løsninger bærer frukter og med vårt moderne on-demand konsept håper vi å hente inn stadig nye kunder på denne plattformen, sier markeds- og kommunikasjonssjef Pieter Spilling i WM-data Infra Solutions.

Sariba er Norges ledende leverandør innenfor området SAP HCM (Human Capital Management). Sariba har utviklet en ferdig oppsatt løsning basert på SAP ERP 6.0 HCM, som driftes på WM-data sin plattform. Løsningen vil sikre mellomstore virksomheter en trygg, forutsigbar og kostnadseffektiv implementering og drift av SAP HCM. Løsningen har funksjonalitet for Rekruttering, Kompetanse, Personalutvikling, Lønn, Tidaministrasjon, Reise og Selvbetjening. Sariba samarbeider med kunder som har et offensivt syn på bruk av HR & IT. Sariba dekker med sine 25 SAP HCM konsulenter alle områder innen SAP HCM. Sariba tilbyr rådgiving, prosjektledelse, implementering og support. Sariba ble etablert i 2000, og har hatt en jevn vekst hvert år.

WM-data inngår i LogicaCMG konsernet, en ledende internasjonal leverandør av IT- og forretningsløsninger. Konsernet har, inklusiv WM-data, 40 000 medarbeidere i 41 land. Vi støtter våre kunder i å bygge og beholde en ledende posisjon ved hjelp av vår dype bransjekunnskap og dokumenterte leveringsevne. Vi tilbyr forretningskompetanse, systemintegrasjon samt outsourcing av IT- og forretningsprosesser innenfor bransjer som telekommunikasjon og media, finans, energi, industri, handel, transport og offentlig sektor. I Norden har vi rundt 9 000 medarbeidere og opererer under varemerket ”WM-data a LogicaCMG company”.

Kilde: http://www.logicacmg.com/Norway/400006537

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email