Samler seg i knutepunktet
Gå tilbake

Samler seg i knutepunktet

15. mai 2006

Nordstrands Blad og Lokalavisen Groruddalen til Bryn-Helsfyr:

Nordstrands Blad og Lokalavisen Groruddalen flytter sammen i nye lokaler på Bryn-Helsfyr i juni i år. De to lokalavisene har inngått avtale med Bryn Eiendom om leie av ca 500 kvm kontorer i Østensjøveien 36. – Både kommunikasjon og geografisk dekning for de to avisene gjør dette til et naturlig og effektivt knutepunkt, sier logistikk- og lesermarkedssjef Cesilie Askevold Bollingmo i Nordstrands Blad AS.

De to avisene er del i Orkla Medias gratisaviskjede i Oslo, og samlokaliseringen er ingen tilfeldighet. – Bryn-Helsfyr ligger hensiktmessig til for oss kommunikasjonsmessig, og utgjør et naturlig knutepunkt i forhold til målgruppene for Nordstrands Blad og Lokalavisen Groruddalen, sier Askevold Bollingmo.

Orkla Media utgir for tiden 11 unike lokalaviser som dekker 15 bydeler i hovedstaden. Orkla-eide Nordstrands Blad AS utgir tre av disse. Det er Lokalavisen Groruddalen, Nordstrands Blad og Østkantavisa. Østkantavisa blir værende i sine lokaler i Oslo sentrum, mens de to andre altså vil samlokalisere seg i Østensjøveien 36 på Bryn-Helsfyr.

– Vi jobber veldig tett sammen både på annonse- og produksjonssiden, og har felles ledelse på merkantil side, sier Askevold Bollingmo. – I tillegg har Nordstrands Blad vokst ut av sine lokaler og trenger mer plass, samtidig som Lokalavisen Groruddalens leieavtale har opphørt. Det var med andre ord hensiktsmessig å samlokaliseres nå, og valget falt til slutt på Østensjøveien 36 på Bryn-Helsfyr.

– Lokalavisen Groruddalen dekker hele Groruddalen med bydelene Grorud, Stovner, Alna og Bjerke, mens Nordstrands Blad dekker Nordstrand, søndre Nordstrand og området mot Østensjø, fortsetter hun. Bryn-Helsfyr ligger forholdsvis midt mellom våre to markeder, og byr samtidig på utmerket tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon.

Bryn Eiendom er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet består for tiden av 17 eiendomsaktører hvorav 15 til sammen eier eller forvalter ca 80 prosent av kontorlokalene i området.

Foruten Bryn Eiendom er SAAS Eiendom, Jotne Eiendom, Entra Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Bryn Eiendom, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling deltakere i prosjektet.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Cesilie Askevold Bollingmo
Logistikk- og lesermarkedssjef, Nordstrands Blad
Telefon: 92 84 01 66
E-post: cesilie.askevold.bollingmo@moss-avis.no
Web: www.noblad.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email