Samarbeider om fiberoptiske sjøkabelsystemer
Gå tilbake

Samarbeider om fiberoptiske sjøkabelsystemer

22. januar 2008

E-marine PJSC, UAE og Nexans Norway har signert en avtale som skal bidra til å styrke samarbeidet innenfor nøkkelferdige løsninger for fibersjøkabelprosjekter i Midt-Østen. Signeringsseremonien fant sted i Nexans Norway hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, og følgende representanter var til stede: Omar Bin Kalban (CEO & MD), ManzoorAli (Manager/Marketing and Business Development) i E-marine PJSC , Tom Birkeland (VP- Building and Telecom Cables Division), Ragnar Vogt (Director Sales & Marketing) og Mariana Grozeva (Manager Telecom Export) fra Nexans Norway.

Samarbeidsavtalen gjelder etablering av en strategisk allianse som omfatter felles markedsaktiviteter for fiber sjøkabelprodukter mot kunder og andre salgskanaler i Midt-Østen. I tillegg kompletterer de to selskapene hverandre på fiber-sjøkabelprodukter og kompetanse innen dette. Dette gir grunnlag for å kunne levere systemløsninger og tjenester til kunder i forskjellige markedssegmenter i Midt-Østen. Avtalen bygger på et langvarig samarbeid mellom begge parter, der Nexans solide posisjon som leverandør av fiber sjøkabler, og E-marines bakgrunn innen undersjøiske systemer, er suksessfaktorer, i følge en pressemelding fra Nexans.

E-marines produkter omfatter prosjektledelse/engineering, installasjon og systemintegrasjon. – Dette strategiske samarbeidet passer svært godt med vår strategi for levering av innovative systemløsninger for fiberoptiske sjøkabler til en bred kundegruppe. Det vil si alle som har behov for å videreutvikle sine nett og sin infrastruktur for å kunne levere bedre tjenester, uttaler Omar Bin Kalban, CEO&MD, E-marine PJSC.

– Vi ser en økning i etterspørselen av fiberoptiske sjøkabelsystemer, og ønsker å etablere oss som en ledende leverandør i Midt-Østen-området. Samarbeidet med E-Marine blir en viktig faktor i denne sammenheng, sier Tom Birkeland (VP- Building & Telecom Cables Division) i Nexans Norway.

Kilde; Nexans Norway

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email