Safetel kontrollmedlem i Grønt Punkt
Gå tilbake

Safetel kontrollmedlem i Grønt Punkt

1. februar 2012

Safetel, som har hovedkontor i Østensjøveien 18 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har blitt kontrollmedlem i Grønt Punkt. Det innebærer at både selskapet og dets  vareleverandører nå er med i returordningen for emballasje.

Safetel skriver på sine websider at de er opptatt av at virksomheten skal ha minst mulig negativ innvirkning på miljøet, og at leverandørene skal bidra til at selskapet etterlater så lite plast og metall som mulig. «Derfor har vi fått et kontrollmedlemskap i Grønt Punkt, og det medfører at vi kontrollerer våre norske leverandører og innestår for leverandørenes tilknytning til materialselskapenes ordninger. Våre norske leverandører må dermed melde seg inn og forplikte seg til retur av emballasje, og vi innestår for at vi kontrollerer dette» står det i artikkelen.

Om Grønt Punkt
Grønt Punkt Norge AS sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. I tillegg drifter Grønt Punkt Norge AS innsamling og gjenvinning av plastemballasje, emballasjekartong og drikkekartong på vegne av Plastretur AS og Norsk Returkartong AS.

 

Kilde: www.safetel.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email