Søknadsfrist i dag: Philips vil ha syvsover som prøvekanin
Gå tilbake

Søknadsfrist i dag: Philips vil ha syvsover som prøvekanin

26. oktober 2012

Philips, med norsk hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr, vil i vinter forske på ulike tenkelige – og utenkelige – måter å våkne på. Til det trenger de en skikkelig syvsover som menneskelig forsøkskanin. Målet er å finne den beste måten å bli vekket på.

Mange av oss har problemer med å komme ut av senga når det er som mørkest ute. Philips har derfor bestemt seg for finne den beste måten å bli vekket på. De skal nå plukke ut en testperson som i løpet av 30 dager vil bli utsatt for 30 forskjellige vekkemetoder. Søknadsfristen er i dag, 26. oktober – og informasjon om jobben/søknaden finner du her.

– Vi vet at et stort flertall av de som bor her oppe i nord ikke føler seg helt i form når de våkner, sier Carina Franzén, markedsansvarlig for lysvekkerklokken Wake-up Light hos Philips. – Med noen ekstreme metoder, og masse av humor, vil vi se om det eksisterer en vekkemetode som kan konkurrere mot å våkne til lys. Vi skal teste 30 ulike metoder i løpet av 30 dager. Oppstart er 14. november.

I Philips Wake Up Experiment testes og sammenlignes de mest sjokkerende, gledelige, skrekkelige og behagelige måter å våkne på. Testene utføres på en menneskelig forsøkskanin. Dette gjøres for å finne den beste måten å komme seg opp av senga om morgenen på, selv i løpet av den mørke høst- og vinterperioden.

– Kampanjens første del, som startet 8. oktober, handler om å finne personen som vil delta i eksperimentet, sier Carina Franzén. – Vi er derfor på jakt etter en ordentlig syvsover, det vil si noen som beviselig har det vanskelig med å komme seg opp av senga.

– Som vår menneskelige prøvekanin vil man oppleve mange interessante måter å våkne på, både behagelige og mindre behagelige. Den vi søker må like utfordringer og heller ikke være redd for å stå i sentrum og være synlig. Grunnen til dette er at alt vil bli tatt opp på film.

I forbindelse med eksperimentet lanserer Philips en ny og forbedret versjon av den lysbaserte vekkerklokken Wake-up Light, hvor oppdatert design og nye funksjoner skal skape en enda mer harmonisk og naturlig måte å våkne på.

For å søke på oppdraget må man gjennomgå en personlighetstest og besvare spørsmål om søvnvaner og morgenhumør, før man skriver søknaden senere.

Følg jakten etter den menneskelige forsøkskaninen på: www.wakeupexperiment.com

 

Kilde: Philips

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
wakeuplight-survey-no wakeuplight-survey-no