Ruter-sjef er årets digitaliseringsleder Bryn-Helsfyr | Ruter-sjef er årets digitaliseringsleder
Gå tilbake

Ruter-sjef er årets digitaliseringsleder

15. november 2016

I år deler Atea for første gang ut prisen «Årets Digitaliseringsleder». Utmerkelsen går til en person som inspirerer sine ansatte og kunder til best å anvende og forstå teknologi, og årets verdige vinner er Ruter-sjef Bernt Reitan Jenssen.

Prisen «Årets Digitaliseringsleder» hedrer den personen som gjennom sitt lederskap har utmerket seg gjennom året, ved å navigere i det nye, digitale landskapet – som rett og slett er med på å tegne opp det nye kartet.

– Å bli kåret til årets digitaliseringsleder gjør meg stolt på vegne av alle oss i Ruter og det gir inspirasjon til det videre endringsarbeidet vårt. Transportbehovet i hovedstadsregionen vil øke fremover, og digitalisering vil være en avgjørende faktor når vi beveger oss fra dagens kollektivtrafikk til å løse morgendagens mobilitetsbehov for våre kunder, sier Bernt Reitan Jenssen, administrerende direktør i Ruter As.

Atea, som har hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr, vil med denne prisen løfte frem de lederne som forstår nytteverdien av og klarer å optimalisere de nye teknologiske mulighetene- og som best benytter dette i praksis.

– Årets vinner har forstått at det ikke er nok å være et kollektivselskap lenger, og satser på å utnytte teknologi for å gjøre hverdagen til Ruters kunder bedre, slik at de får muligheten til å leve de livene de selv vil. Spesielt imponerende er det at Bernt Reitan Jenssen som leder går foran som et digitalt forbilde, deler visjoner om fremtiden internt og eksternt og inspirerer sine ansatte til å tenke nytt, sier juryformann og CEO i Atea, Michael Jacobs.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Atea)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
atea_ruter_3 atea_ruter_3